Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er hensikten med en Bulldozer?

En bulldoser er "en traktor-drevne maskinen vanligvis har et bredt sløv horisontal blad for å flytte jorden (som i veibygging)," som definert i Merriam-Webster Dictionary. Disse tunge maskiner er vanlig på byggeplasser der de blir brukt for å fjerne ruinene. På snødekte veier de brukes til å fjerne hauger av snø. Bulldosere har forenklet den møysommelige oppgaven med bygningsarbeidere i de utviklede landene, selv om det er synd å se noen arbeidere utfører graving og fjerning av rusk manuelt i utviklingslandene. Historie

Bulldosere var i utgangspunktet en modifikasjon av de Holt gården traktorer, som ble brukt til pløying feltene med ulendt terreng. Senere ble de brukt for logging, bygging av veier, og til bruk som pansrede stridsvogner under første verdenskrig 1914-1918. Med videreutvikling av teknologi, ble bulldosere utstyrt med spor som gjorde dem i stand til å krype på ulendt terreng som har steinete og gjørmete bakken. Bulldosere i det 21. århundre er utstyrt med Global Positioning System (GPS)-teknologi, og er også tilgjengelige i små størrelser for å forbedre sin allsidighet.
Typer og programmer

bulldosere brukes til en rekke applikasjoner, og de er klassifisert i henhold til formålet de er brukt. Noen av de vanligste typene av bulldosere er: komprimatorer, gravemaskiner og traktorgravere. Compactors er brukt for å redusere størrelsen på jord, avfallsmateriale eller grus ved anvendelse av den tunge vekten av bulldoseren. De brukes på søppelfyllinger, og også mens bygging av veier. Gravemaskiner bulldosere som brukes for å grave, og de består av en drosje og en bøtte, som er koblet til en artikulert arm roterer på en pivot. De brukes for gruvedrift, grave fundamenter til hus, rive, og river mudring. Traktorgravere er maskinmontert bulldosere som brukes for veibygging, landskapsforming, og graving. Oppgaven gjøres med hjelp av en hakke og arm plassert på baksiden, mens en bøtte i front spader jord og rusk.
På komponenter og Allsidighet

En bulldoser består i hovedsak av en traktor med spor for å lette bevegelsen av tunge engineering kjøretøy over ulendte terreng. Det finnes to andre komponenter av en bulldoser-bladet i den fremre seksjonen og den ripper i den bakre delen. Bruken av spor skiller den tunge vekten av kjøretøyet over en stor overflate, og derved redusere trykket og å lette bevegelsen av bulldoser. Ripperen løsner den steinete overflate og det harde jord, noe som gjør oppdrett enklere. Bladet bidrar til å fjerne jord og rusk, og deretter laster haugen i en lastebil. Ulike vedlegg foran og bak deler av en bulldoser gjør den til en allsidig ingeniør kjøretøy.
Kjøpe Alternativer

Avhengig av spesifikke krav, kan du kjøpe en bulldoser fra en registrert forhandler. Den er tilgjengelig fra 40 hestekrefter (HK) til 400 HK, men kan de fleste av de bulldozing operasjoner bli utført av et kjøretøy som er i området fra 100 til 240 HK. Prisen på en bulldoser, har 100-200 HP serien, koster ca $ 75 000, og dermed er det viktig for deg å identifisere dine behov og diskutere dem med en troverdig forhandler. Mens kjøpe en bulldoser, skal du se at operatøren finner det behagelig, og kan se kantene samt blad. En bulldoser bør også være lett å vedlikeholde, og den bør ha en tilgjengelig servicesenter.
Selskaper

Bulldosere har gitt komfort, spart tid og penger, og tilrettelagt bygg , gruvedrift og landbruk prosjekter. Multinasjonale selskaper, som Caterpillar, Komatsu, Fiat-Allis, John Deere, International Harvester, Case, Liebherr, Terex og JCB produserer ulike typer bulldosere i de utviklede landene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140433.html

Previous:
Next:

Trucks