Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Om Forklift Operator Certification

Gaffeltruck operatører er vanligvis sertifisert til å operere heis lastebiler av sine arbeidsgivere, men i noen tilfeller er de sertifisert av en tredjepartsleverandør, for eksempel en industriell lastebil skolen. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) krever klasserommet eller foredrag stil trening i tillegg til veiledet kjøring instruksjon for gaffeltruck operatør sertifisering. Klasseromsundervisning

Gaffeltruck operatørene må først få klasserom eller foredrag stil opplæring for å motta sin sertifisering. Siden gaffeltrucker varierer sterkt, omfatter undervisning informasjon om hvilken type gaffeltruck sjåføren skal operere på arbeidsplassen. OSHA setter ikke et minimum tidskrav på klasseromsundervisning, men muntlige og skriftlige eksamener kan være en del av denne opplæringen.
Overvåket Driving

Gaffeltruck operatørene må læres opp til kjøre gaffeltruck de skal kjøre på arbeidsplassen, i et miljø som ligner deres arbeidsmiljø, under oppsyn av en trener eller instruktør. Dette betyr at hvis en operatør er å kjøre en klasse I (elektrisk motor rytter) gaffeltruck, må den overvåkede Opplæringen foregår på en klasse jeg løfter lastebil, og det må skje i samme forhold (terreng, strukturer og gang-og biltrafikk) som i arbeidslivet.
sertifisering og Overførbarhet

gaffeltruck operatør kan sertifiseres når tilsyn trener bestemmer han trygt kan styre bilen i riktig miljø. Siden gaffeltrucker varierer og arbeidsmiljøer endre seg fra sted til sted, må operatøren får en ny sertifisering når han flytter til en ny jobb. Siden operatøren har allerede blitt trent en gang, er trening sannsynlig til å gå raskere andre gang, og hver etterfølgende gang han blir trent.
Oppfriskningstrening

OSHA krever gaffeltruckføreren til periodisk motta repetisjonsøvelser. Etaten spesifiserer ikke en frekvens for repetisjonsøvelser, heller ikke spesifisere det innholdet av opplæringen, men datoene for repetisjonsøvelser må noteres på en gaffeltruck operatørens dokument som bekrefter at hun har gjennomført opplæring. Sertifikatet er holdt i operatørens personell fil og må gjøres tilgjengelig for OSHA inspeksjon.
Unntak

En gaffeltruck operatøren ikke trenger å være sertifisert hvis han er i drift Klasse VI (trekkvogn) eller klasse VII (ulendt terreng) gaffeltruck i et rent landbruket miljø. Hvis han er i drift ett av disse gaffeltrucker i et industriområde, anlegg, skogsdrift, logging, lager eller andre miljø, må han gjennomgå sertifisering opplæring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140430.html

Previous:
Next:

Trucks