Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Cargo Trailer Basics

De trailere som traktorer slep kommer i så mange forskjellige varianter som lasten de beveger seg. Trailer utforming stammer fra en rekke krav blant annet vekt, evne til å transportere temperaturfølsomme varer, sikkerhet og enkel lasting og lossing. De fleste tilhengere er bygget på de samme grunnleggende rammeverket, det er hva som går på toppen av den rammen som definerer last trailer type. Basic Construction

Generelt sett er alle lasteskip trailere laget på samme måte. De to sentrale ramme rails er tilhengerens viktigste bærende medlemmer og er forbundet med en rekke støtter kjent som ringsakselens kryss. Fronten av rammen kobles til trailer Kingpin (der den kobles til lastebil). Baksiden av tilhengerens ramme skinner ha en serie av hull boret gjennom sidene, som tjener til å låse vognen på plass. Vognen er en selvstendig ramme strukturen inneholder aksler og bremser og kan gli bakover og forover under traileren for å endre vektbalanse.
Bremser

Nesten alle Hengerbremsen er våren-type luftbremser. En strøm våren presser på en spak som skyver bremseklossene mot trommene. På den andre siden av bremsemekanismen, presser et kammer fullt av luft under trykk (hentet fra lastebilen) mot disse fjærer for å frigjøre bremsene. Denne ordningen er iboende overflødig, hvis traileren mister lufttrykket, bremsene automatisk låses med å bremse bilen før det er reparert
Suspension

Suspension kommer inn. to grunnleggende varianter: springer og luft. Springer suspensjoner bruke et sett av spolen (eller mer vanlig blad) kilder for å koble akslene til vognen. Mens relativt billig, springer suspensjoner er spenstige og ikke håndterer godt. Dyrere luft suspensjoner gjøre en mye bedre jobb med å kontrollere trailer bevegelse for å hindre skade på lasten inne.
Bilder "Dry" vs "Se"

Standard lukkede tilhengere uten klimaanlegg er kjent som "tørt boks" typer. Lette, vanntette og allsidig, tørre boksen tilhengere er langt den vanligste typen på amerikanske veier. "Se" (forkortelse for "kjøling") gjør mer enn å holde varene kjølig. Disse tungt isolerte hengere bruke et kraftig klimakontroll enhet med sin egen lille dieselmotor for å regulere temperaturen til godt over eller under det av ytre forhold. Se trailere er langt tyngre enn tørre bokser, men er det eneste valget for sensitive belastninger som råvarer, kjøtt og medisinske forsyninger.
Bilder Andre typer

"side-lastere" er en spesialisert type trailer, som har en eller flere store dører på siden i stedet for et enkelt sett i ryggen. Disse typene er nyttig for applikasjoner som krever rask lasting og lossing av paller eller stor last. "Kombinert" (aka "beholder") trailere kommer i to deler: en stor avtakbar last boks som kan bli lastet på tog og skip med en kran og en "container chassis" som mottar boksen. Disse typer tilhengere er lett å kjenne igjen med sine korrugerte sider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140383.html

Previous:
Next:

Trucks