Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bremseklossene på en Harley-Davidson Road kong

Harley-Davidson er en amerikansk produsent av motorsykler som begynte å produsere to-hjulinger i første del av det tjuende århundre. The Road King er en stor touring sykkel som kommer med en twin-cam V-twin motor, salveskene og full-lengde gulvbord. The Road King er også tilgjengelig med en valgfri side bil. Å forsinke 812-lb. motorsykkel, er skikkelig brems et must. Du trenger
¼-tommers 12-punkts boksen slutten fastnøkkel
10mm fastnøkkel
Spårskruvmejsel
Replacement bremseklosser
bremsekloss smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Finn bremsekalippernes, som er montert på forsiden skivebremsskiven. Løsne, men ikke fjern, de to små bremsekloss holder pins med en 12-punkts ¼-tommers boksen slutten fastnøkkel i mot klokka.
2

Fjern de to boltene som fester bøylen til forgaffel med en 10mm fastnøkkel slått i mot klokka. Sett boltene til side. Skyv bøylen ned rotoren for å fjerne front fender. Vær forsiktig så den fleksible bremsen linjen vil fortsatt være koblet til målepunktet.
3

Sett inn en flat skrutrekker i mellom de to bremseklosser i bøylen og lirke putene fra hverandre, noe som skyver stempelet tilbake i bremsekalippernes, gjøre plass til de nye tykkere bremseklosser.
4

Fjern bremsekloss holder pins som ble løsnet i trinn 1. Skyv bremseklossene opp av bremsekalippernes og kast dem.
5

Påfør et tynt lag med bremsekloss smøremiddel på baksiden av de nye bremseklosser for å holde dem fra knirkende i fremtiden. Skyv putene inn bremsekalippernes med den buede enden mot baksiden av motorsykkelen. Kjør bremsekloss holde pinnene i monteringshullene i bøylen, men ikke stram dem.
6

Slide bremsekalippernes tilbake på rotoren og stram de to festeboltene med en 10mm fastnøkkel i et klokken retning. Stram bremseklossens pins med en ¼-tommers skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107086.html

Previous:
Next:

motorsykler