Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøper jeg en Nissan Truck?

Nissan er et japansk produksjonsbedrift som har eksistert siden 1933. Ifølge Nissan, begynte den første japanske masseproduserte bilproduksjon i en Nissan-fabrikken i 1937. I løpet av mer enn syv tiår, har Nissan bygget et rykte og følge til det punktet at entusiaster som de på Nissantrucks.org markere fem siste Nissan lastebil modeller samt flere klassiske biler fra Nissan historie. Kjøpe en Nissan lastebil begynner med en tur til Nissan nettside, så et besøk til en lokal Nissan-forhandler for en prøvetur. Du trenger
Internett-tilkobling
lokale Nissan-forhandler
Gyldig førerkort
Nedbetaling
Vis flere instruksjoner
en

Naviger til Nissan Amerika nettside og flytte musepekeren over rullegardinmenyen som heter "Trucks." Nissan Amerika nettsiden er den offisielle Nissan nettside for USA kjøpere.
2

Flytt musepekeren mellom de to miniatyrbilder som vises under "Truck" drop-down menyen. Musen over hvert bilde får du opp en kort oppsummering av noen av de salgsargumentene for hver modell, inkludert motorkraft og pris.
3

Klikk på lastebilen som best passer ditt budsjett og behov . Mot bunnen av den resulterende websiden står tekst boks som muliggjør oppføring av et postnummer. Tast inn ditt postnummer og klikk på pilen ved siden av tekstboksen.
4

Klikk på "Finn forhandler"-linken øverst til høyre side av den resulterende web side, og velg en praktisk forhandler i nærheten av din adresse eller arbeidsplassen. En lastebil kan kjøpes via Internett, men det er lurt å gå til en lokal Nissan-forhandler for å ta en eller flere lastebiler for en prøvekjøring.
5 Auto forhandlere tilbyr prøvekjøring og finansiering.

Reis til nærmeste Nissan-forhandler og spør en salgs-medarbeider vise deg flere konfigurasjoner av Nissan lastebil modell du valgte på Nissan hjemmeside. Sørg for å prøvekjøre flere biler og ta med gyldig tilstand utstedt førerkort i tilfelle forhandler krever bevis for en gyldig lisens før slik at du kan gjøre de prøvekjøring.
6

Velg Nissan lastebil som du liker best og som passer inn i budsjettet, og fortelle forhandleren du ønsker å foreta et kjøp. Husk at du ikke trenger å kjøpe med en gang, så gjerne å forlate bilforhandler og tenke nøye før du forplikter deg til et kjøp. Alltid prøve å forhandle frem en lavere pris enn hva som vises på lastebilen selv.
7

Skaffe auto-lånefinansiering gjennom forhandler eller en bank av ditt valg. Under finansiering prosessen, er en forskuddsbetaling på kjøretøyet vanligvis nødvendig for å få et lån. Alltid forhandle så lav rente som mulig, og husk at dårlig kreditt vil øke renten du må betale for lånet.
8

Fyll ut all nødvendig forhandler papirarbeid og sluttføre kjøpet. Få tastene, og la mye i din nye Nissan lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78865.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende