Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan leser jeg en VIN av en 1972 Dodge Charger?

En alfanumerisk kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) identifiserer et kjøretøy. VIN også inneholder informasjon om bilens egenskaper, som for eksempel stedet der det ble bygget, har sin kropp og motortype, årsmodell og make.The Dodge Charger blitt produsert, av og på, siden 1966. 1972 Dodge Charger VIN følger et bestemt format, noe som gjør det enkelt å dekode. VINs i 1972 besto av 13 tegn, i motsetning til dagens 17-sifret. Instruksjoner
en

titt på den første bokstaven i VIN. Dette er bilen linje. For Dodge Charger, er dette "W."
2

Se på andre karakter. Dette er prisen klassen: "L" for lav, "M" for medium, "H" for høy "P" for premie, "S" for spesielle, "K" for politiet, "T" for taxi eller "G "for New York taxi.
3

Les tredje og fjerde tegn. Disse indikerer kroppen stil: "21" for to-dørs coupé, "23" for 2-dørs hardtop eller "29" for 2-dørs sports hardtop. (Chrysler hadde flere koder for karosserivarianter ikke brukes i Charger linje.)
4

Undersøk femte tegnet. Dette indikerer at motoren. For 1972 Charger, er dette enten "C" for en 225 en-1BBL 6-sylindret "RG" motor eller "E" for spesiell rekkefølge 6-sylindret motor.
5

Se den sjette karakter. Dette er "2", som indikerer 1972 årsmodell.
6

titt på den syvende karakter. Dette er tildelt i henhold til montering av anlegget. En "A" indikerer Lynch Road, Michigan, "B" er Hamtramck, Michigan, "C" er Jefferson, Michigan, er "D" Belvedere, Illinois, "F" er Newark, Delaware, "G" er St. Louis, Missouri, og "R" er Windsor, Ontario, Canada.
7

Les de siste seks tegnene i 13-sifret VIN. Disse består av et serienummer, tildeles sekvensielt til biler som de rullet av samlebåndet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78858.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende