Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto Innkjøp Lover

Kjøpe en bil kan være en spennende og spennende opplevelse. Enten du kjøper ny eller brukt, biler er for de fleste en svært alvorlig investering, og får best mulig avtale for prisen kan føre til opprivende situasjoner. Kombinasjonen av ivrige kunder, mindre at-perfekte produkter og forhandlere like ivrig etter å gjøre en selger kan føre til alle involverte blir misfornøyd med resultatet. Gjennom årene ulike lovene ble vedtatt utformet for å beskytte kunder og forhandlere fra fallgruvene forbundet med å kjøpe en auto. Lemon Lover

"Lemon" er et slanguttrykk for et produkt ikke å møte den annonserte og lovet kvalitetsnivå. Etter mange kunder blir behandlet med en påminnelse emptor ("La kjøperen pass opp") holdning av produsenter og forhandlere, lovgivende forsamlinger rundt om i landet vedtatt såkalte sitron lover.

Designet for å beskytte kjøperen fra å kjøpe biler blir helt nedlagte i løpet av kort tid, de beskytter også forhandlere som sendes dårlig kvalitet. Sitron lover variere, men for det meste forsikre kundene (og finans långivere) refusjon for biler anses å møte svikt standarder. Forhandlere kan også søke fritak fra produsenter for å motta dårlig kvalitet og skadde omdømme.
Kjørelengde

De to ledende faktorer som bestemmer prisen på en brukt bil er alder og kjørelengde. Høy kjørelengde biler bare et år eller to gamle kan koste mindre enn en bil flere år eldre med svært få miles.

Forhandlere eller selgere av alle typer fanget manipulere kilometerteller (måleren registrerer totale miles kjørt) kan møte alvorlige bøter, tap av konsesjon til å drive, og for gjengangerne, fengsel setninger. Private selgere som tilbyr et kjøretøy for salg og endre kjørelengde kan også møte alvorlige sivile skader fra berørte kjøpere.
Tilbehør

Et gammelt ordtak i auto virksomheten er at pengene er laget selge radio og elektriske vinduene. Tilbehør legge til både funksjonalitet, luksus og pris til bilens klistremerke pris.

Forhandlere har plikt på seg nye og brukte biler til å levere hver arbeidsdag tilbehør annonseres. Lovende en etter-markedet installasjon etter at selger er frarådet og i noen jurisdiksjoner ulovlig. Forhandlere kan legge til tilbehør for å selge bilen eller gjøre det mer attraktivt, men bare før det endelige salget.

Brukte biler med ødelagte eller feil tilbehøret må også repareres før de selger hvis forhandleren lover en fungerende komponent. Fortelle kunden det vil bli tatt vare på rett etter kjøpet er ikke en etisk praksis og kan også være ulovlig avhengig av salg plassering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78856.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende