Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan bevise til banken du har Bilforsikring

Når du kjøper en ny bil, mange långivere krever at bevis på Bilforsikring er tilgjengelig på kjøretøyet. Dette sikrer at du er dekket det øyeblikket du forlater med bilen. Forsikring hindrer ut-av-lomme kostnader for flertallet av prisen for å fikse bilen hvis en ulykke inntreffer. I mange situasjoner, gir det også betaling hvis en uforsikret driver krasjer inn i bilen din. Bilforsikring er nødvendig i de fleste stater. Instruksjoner
Papir Proof
en

Kontakt forsikringsselskapet for å få et papir bevis på forsikringen dersom du ikke har en allerede. Mens mange stater foretrekker forsikringsselskaper til fil disse elektronisk, mange stater fortsatt gi strengt papirkopier.
2

Spør selskapet å sende det direkte til deg eller gi et faksnummer for deg selv eller banken. Selv om staten er elektronisk-bare, vil forsikringsselskapet sannsynligvis ha et dokument for å bevise at du har forsikring.
3

Lag en kopi av papirene hvis du har det direkte sendes eller fakses til deg. Hold kopien som referanse og bringe den opprinnelige dokumentasjonen til banken din.
Bank Verification
4

Gi banken med kontaktinformasjon for forsikringsselskapet. Dette vil tillate banken å kontakte forsikringsselskapet direkte og be om bevis på forsikring.
5

Gi det nøyaktige navnet på din vanlige agent, hvis denne informasjonen er tilgjengelig. Forsikringen agent vil være i stand til å bekrefte din forsikring over telefon og e-post eller faks en kopi av den til banken din.
6

Del adressen til forsikringsselskapet med banken hvis du ikke har telefonnummeret tilgjengelig. Banken kan være i stand til å be om bevis på forsikring i posten.
Bevis på betaling
7

Bring på noen e-post du har mottatt fra auto forsikringsselskapet. Hvis du har en kontoutskriften, ta den inn sammen med bevis for betaling. Gi en kontoutskrift, kansellert sjekk, kontanter kvittering eller postanvisning kvittering fra den siste betalingen.
8

Kontroller kvitteringen inneholder informasjon om politikk eller firmanavn på den hvis du ikke har noen post som korresponderer med betalingen. Gi selskapets kontaktinformasjon med kvitteringen i tilfelle ytterligere bekreftelse er nødvendig.
9

Sørg for å gi den nyeste dokumentasjonen til banken din. Ta minst de siste tre månedene bevis på betalinger, hvis tilgjengelig.
Online Proof
10

Naviger til forsikringsselskapet hjemmeside og trykk "Logg inn" eller "Opprett en konto. " Har din forsikring nummer er tilgjengelig hvis du oppretter en online konto.
11

Vis din politikk informasjonen når du tilgang til kontoen din på nettet. Søk etter et alternativ for å skrive ut et bevis på forsikring eller skrive ut noen dokumentasjon som viser detaljer om politikk.
12

Skriv ut en kopi av betalinger du har gjort mot det hvis denne informasjonen er tilgjengelig. Dette vil vise seg at forsikringen er oppdatert hvis den annen dokumentasjon ikke viser dekningen datoer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78854.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende