Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en Hybrid Engine

Annonsert ofte for sin evne til å forbedre gass kjørelengde, har hybrid-motoren en klar fremtid i import og innenlandsk bilproduksjon. I utgangspunktet benytter teknologien bak hybrid motor en forbrenningsmotor sammen med en elektrisk motor, som mottar strøm fra en akkumulator. Hybrid motorer er selvstendig ufficient. Energi som vanligvis går tapt i en konvensjonell forbrenningsmotor resirkuleres under bremseforløpet. Instruksjoner
en

Finn ut om du skal bruke bilen til lokal kjøring. Hvis du bruker bilen for lokale reiser bare, så konvertere konvensjonell forbrenningsmotor inn i en hybrid er et bedre valg. Hvis du planlegger å ta hyppige lange turer, og deretter kjøpe en ny hybrid er bedre.
2

Budsjett for initielle kostnader. Også vurdere kostnadene ved vedlikehold for hele bilen. For eksempel krever avansert teknologi elbil dekk etter konvertering.
3

Kontroller at hybrid motor du kjøper effektivt kan håndtere etterspørselen etter produksjonen fra girkasse, hovedsakelig vekten av bilen . Ta hensyn til spenning og strøm vs vekt ratio av motoren.
4

Sørg for at girene er i god stand. En manuell overføring er mye enklere å konvertere.
5

Velg den minste drive-train/engine ratio. For eksempel velger en 4-trinns /4 sylinder med forhjulsdrift over en 5-trinns med firehjulsdrift.
6

Planlegge en avtale med forhandler som kan fortelle deg om ikke din bilen kan konverteres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78851.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende