Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Illinois bruktbil salg Lover

Kjøpe en ny bil er en stor finansiell forpliktelse, selv i tilfelle av en brukt bil. Bruktbil kjøpere trenger en rimelig fremkomstmiddel og bruktbil salg bidra til å holde bilene på veien for så lenge som mulig. I staten Illinois, flere forskjellige lover dekker salg av brukte biler for å beskytte kjøpere og sikre at sjåførene overholder statens politikk. Lemon Law

I Illinois bilkjøpere har beskyttelse under sitron lov, som sikrer at bilprodusentene og forhandlere ære produsentens garantier. Mens Illinois sitron lov gjelder først og fremst nye biler, det dekker dem i ett år fra den opprinnelige datoen for salg, eller til kilometertelleren når 12.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først. Det betyr at sjåfører som kjøper en brukt bil som er mindre enn ett år gammel kan kvalifisere for sitron lov beskyttelse.
P Hvis bilen har store problemer som gjør det utrygt eller skjemme sin annenhåndsverdi og kan ikke være reparert i fire forsøk (eller hindre at bilen blir kjørt i 30 dager eller mer) eieren kan forfølge en tilbakebetaling eller erstatning ved å ta bilprodusenten til retten og påkalle Illinois sitron lov.
Skatt

Illinois belaster moms på alle bilsalg, inkludert privat salg av brukte biler. Drivere er pålagt å sende inn riktig skatt basert på lokale skattesatser. For å bevise at skatten er i riktig mengde, kan kjøperen kreve en regning for salg fra selgeren, som bemerker den faktiske salgsprisen på bilen. Den nye eieren må da fylle ut og sende skjema RUT-50 til Illinois Department of Revenue, sammen med en sjekk for skatt på grunn.
Title Transfer

Illinois bruktbil kjøpere må søke om tittelen overføringer før de begynner opererer bilene de kjøper. Denne prosedyren innebærer den opprinnelige eieren fyller ut informasjon om den opprinnelige tittelen form, inkludert en nylig kilometerstand. Ved utsendelse i tittelen eller besøker en utenriksminister kontoret, kan kjøperen betale $ 65 tittelen gebyr og søke om en ny tittel i hennes navn, som vil komme i posten og bevis på eierskap.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78850.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende