Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finner jeg den Lav Wholesale for min bil?

Det finnes mange guider tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne engros verdier. Men, disse guidene er bare det, og de ikke setter engros-pris for biler. Det finnes noen unntak å vurdere når man skal avgjøre verdier, herunder tilbud og etterspørsel, nye bilprisene og den generelle tilstanden til kjøretøyet markedet. Appraisal ressurser ikke konkludere med et klart engros-pris. Vit hvor du skal lete for å finne engros priser og om du bør forvente mer eller mindre for bilen din. Instruksjoner
en

bruke Internett-baserte avgrensningsbrønner guider, for eksempel nettsteder som tilbys av NADA, Edmunds eller Kelley Blue Book. Bruk mer enn én guide for å produsere en realistisk spekter av bilens low-end engros verdi. Appraisal guider ikke alle har samme verdi, men ved hjelp av så mange som mulig skal hjelpe deg å finne et område.
2

Input all nødvendig informasjon om bilen til å begynne avgrensningsbrønnen. Tast inn ditt postnummer, som avviker etter område, men bare litt. Sett i nøyaktig kjøretøy kjørelengde når du blir bedt. Velg alle kjøretøy alternativer. Dobbeltsjekk bilen om nødvendig, så mange alternativer tilby en gunstig kreditt til bilens verdi.
3

Velg riktig kjøretøy verdi beløp vise. Velg trade-i verdi, ikke privat eller retail verdi opsjon. Når du blir bedt om å velge kjøretøy tilstand, velger rettferdig, dårlig eller grov alternativ. Les beskrivelsen av hvert alternativ grundig hvis du er usikker før du gjør din beslutning.
4

Naviger til forskjellige nettsteder for å finne en median low-end verdi for handelen din når du har funnet den fair-markedet verdi, eller dårlig markedsverdi dersom kjøretøyet har betydelige problemer, fra alle nettstedene. Sjekk med en forhandler for mer informasjon, eller et bilsalg profesjonelle hvis du er usikker på bilmarkedet, særlig hvis verdien ikke er samsvarende opp til et beløp som du har mottatt fra en fysisk vurdering av kjøretøyet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78840.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende