Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan overføre bilskilt i Ohio

Som du etablerer deg i ditt nye hjem i Buckeye State, er en av de første tingene du må gjøre overføre kjøretøy bilskilt. Staten tillater 30 dager for denne overføringen skal skje. Det er flere trinn involvert i prosessen, så det er best å ikke vente til siste minutt for å oppnå dette. Du trenger
Originaltittel
Signert fullmakt for sertifikat av tittelen og for kjøretøyets registreringsnummer (hvis mer enn én eier, og bare en er til stede)
Vehicle lånekontrakten (hvis ikke betalt i sin helhet)
Ett bilde ID, som kan være ut-av-statlige lisens
Social Security-kortet
Proof av boligen til Ohio
fødselsattest eller US Citizenship papirer
Vis flere instruksjoner

en

Få en Ohio førerkort på den lokale Department of Motor Vehicles. Den drivende delen av testen er fravikes for nye beboere med gyldig ut-av-statlige lisenser, men du må ta den skriftlige delen. Det er best å få heftet på forhånd og studerer for denne 30-spørsmålet test. Kostnaden for en ny lisens er $ 23 per 2010.
2

Få bilen inspisert. Dette eliminerer registrering av stjålne kjøretøy. Inspeksjonen vil bekrefte merke, modell, kroppstype og kjøretøy identifikasjonsnummer, og tar omtrent fem minutter. Kostnaden for en inspeksjon er $ 3,50 per 2010.
3

Få en utslipp test gjort hvis du bor i fylkene Cuyahoga, Geauga, Lake, Lorain, Medina, Portage eller Summit.
4

Gå til kontorist av domstolene kontoret i din jurisdiksjon til å overføre tittelen til Ohio.
5

Gå til lisensiering byrå for å få de nye platene. Som i 2010, var kostnaden for vanlige plater $ 34,50, med en engangs plate overgangssum på $ 4,50.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78826.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende