Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto Bumper Law

Federal forskrift 49 CFR 581 er kjent som " støtfanger standard . " Forskriften fastsetter ytelseskrav til støtfangere på personbiler i lav hastighet foran og bak end krasjer, ifølge National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) nettside . Standarder

Å overholde føderale standarder , må auto støtfangere være 16 til 20 inches av bakken og begrense mengden av skader påført i en lav hastighet krasjet . Støtfangerne er ventet å sørge for at ved kollisjon med en annen bil, vil støtfangeren absorbere det meste av energien fra støtet og holde skade bort fra deler som er kostbare å reparere . Dette inkluderer frontlykter, baklykter , fendere, drivstoff eksos , bagasjerommet, hette, kjølesystem og griller .
Hensyn

Under føderale reguleringer , bør støtfangere ikke anses som en sikkerhetsfunksjon i stand til å hindre eller redusere skader på passasjerene , eller å bidra vesentlig til kollisjonssikkerhet av bilen. Støtfangere er forventet å hindre skader på karosseriet og sikkerhetsutstyr med en hastighet på 2 mph over hele bredden av bilen og en mph i hjørnene .
Unntak

Den føderale auto støtfanger loven gjelder bare for passengar biler. Loven gjelder ikke for SUVer , minivans og pickups .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78825.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende