Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å bruke bilen som en forskuddsbetaling for en brukt bil

Du kan bruke din nåværende bil som en forskuddsbetaling mot en annen. Dette er kjent som trading i bilen, og det er en svært vanlig praksis på bilforretninger. Selv om du skylder penger på bilen din, kan du bytte din bil i mot kjøp av en annen. Før du går til en forhandler for å handle i bilen din, bør du vet at bilen er verdt. Du kan undersøke bilens verdi og forhandle med forhandleren. Instruksjoner
en

Bruk Internett avgrensningsbrønner guider for å få en idé om hva bilen din er verdt før bringe den til forhandleren for å handle. Du ønsker å sikre at du får nøyaktige priser. Bruk flere nettsteder (alle vil gi en annen annenhåndsverdi) for å bestemme en rimelig pris for bilen din.
2

Start online avgrensningsbrønn ved å legge inn ditt postnummer og fortsett ved å skrive inn all nødvendig informasjon, slik som i år, merke, modell og alternativer. Sørg for at du ser på trade-in beløpet og ikke detaljhandel eller privat salg verdier, som også er avgrensningsbrønner alternativer. Når du blir bedt om å plukke tilstanden til bilen din, velger du enten god stand, rent eller under - dette beløpet er nærmest til verdiene i avgrensnings bøker som forhandlere bruker
3

Sammenlign alle verdier. når du har dem. Hvis du allerede har bestemt hvilken bil du vil kjøpe, ta med bilen til forhandleren for en vurdering. Hvis du ikke har, kjøre handel i rundt mens shopping for å ha det utbygd raskt. Shop til du finner den bilen du ønsker, og en handel i verdi at du er fornøyd med.
4

Ta tittel med deg når du og giveren er klar til å fullføre bilen transaksjonen. Gi din siste påmelding til dealership representant dersom du planlegger å overføre platene til din nye bil. Følg forhandleren for å logge deg tittelen i det angitte området og signere noen ekstra papirer som trengs for staten Department of Motor Vehicles (levert av forhandler).
5

Meld noe ekstra papirarbeid om nødvendig, for eksempel som finansieringsavtaler eller garanti papirer. Rengjøre bilen helt ut før du forlater forhandler i din nye bil. En bilforhandler selger som vil overføre bilen bilskilt for deg eller gi deg nye om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78819.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende