Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en Florida Renovert Tittel

Som de fleste stater, Florida issues "Ombygd Titler" for kjøretøy som tidligere var i tunge ulykker, ble reparert og kan nå lovlig operert. For å få en ombygd tittel, må du sende inn ytterligere dokumentasjon som ikke er nødvendig da få en vanlig tittel. Dette inkluderer bilder av bilen i sin skadede tilstand, kvitteringer for alle større deler som ble endret og en bestemt DMV skjema. Denne prosessen sikrer at ulovlige deler ikke ender opp i biler på veien, og at biler og lastebiler som ble sterkt skadet blir ikke kjørt før de er helt trygge å bruke. Du trenger
Ombygd kjøretøy
Bevis på eierskap
Form HSMV 82040
Form HSMV 84490
Fotografier av bilen i sin forliste tilstand
Kvitteringer for alle viktige deler som har vært endret
Florida omsetningsavgift
Vis flere instruksjoner
en

Send inn utfylte skjemaer til DMV samsvar sensor. Besøk din lokale Florida DMV kontoret og sende til etterlevelse sensor: bevis på eierskap, skjema HSMV 82040 (søknad om sertifikat av tittelen); skjema HSMV 84490 (angivelse av byggherre), originale regninger for salg eller kvitteringer med navn, adresse, og underskrift av selger for alle større komponenter, Florida omsetningsavgift;. og fotografier av bilen i sin havarerte tilstand

bevis på eierskap inkluderer tittelen av kjøretøyet utstedt av Florida DMV eller avdelingen av motor kjøretøy av en annen stat ledsaget av en regning for salg. Regninger av salg for noen store utskiftede deler må inkluderes med søknaden.
2

Motta godkjente dokumenter i en forseglet konvolutt. Når du har sendt de nødvendige dokumentene, vil sensor inspisere dem og plassere følgende i en forseglet konvolutt: den opprinnelige form HSMV 82040, den opprinnelige form HSMV 84490, og kopier av regninger for salg /kvitteringer for store deler som ble erstattet. Kontroller at konvolutten er forseglet, som du ikke vil bli utstyrt med en lisens plate hvis konvolutten segl mangler eller ødelagt.
3

Send inn den forseglede konvolutten til skattekontoret eller lisens plate etaten. Når du legger inn forseglet konvolutt til skatteoppkreveren eller lisens plate byrå, vil personell bekrefte at regningene for salg fremlagt for dem er det samme antallet som de som er angitt i skjemaet HSMV 84490. Når prosedyren er fullført, kan du overføre en eksisterende lisens plate eller kjøpe en ny. Tittelen din vil bli sendt i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78816.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende