Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Florida Auto Sales Lover

Før du kjøper en bil i Florida det viktig å forstå de regler og forskrifter forbundet med å kjøpe en bil. Noen forhandlere vil prøve å dra nytte av loven som kan til slutt koste deg ekstra penger. Det er viktig å forstå de lover angående odometers, etiketter, titler, skatter og registrering. Kilometerteller svindel

kilometerteller svindel er ulovlig i Florida, ifølge Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles. Det er ulovlig å koble eller slå tilbake en kilometerteller når du selger en bil.

Verdien av en bil er i stor grad basert på hvor mange miles bilen har blitt kjørt. Ettersom mengden av miles en bil har vært drevet øker verdien av bilen er betydelig redusert. Noen prøver å vende tilbake kilometertelleren å øke verdien av en bil de selger for å øke sin fortjeneste.
P Det er ulovlig for alle å selge en bil uten å gi en skriftlig redegjørelse for de faktiske kjørelengde bilen har vært drevet. Kilometertelleren svindel loven har unntak blant annet selger biler som er mer enn 10år gammel, kjøretøy med en totalvekt rating på over 16.000 pounds, og biler som er ikke-selvgående.
Avgifter

Når man selger en bil, skatt, må lisens plate, og tittel avgifter skal betales til staten. Forhandlere har kun lov til å lade den nøyaktige mengden av gebyrer som kreves av staten Florida. Det er ulovlig for en bilforhandler for å lyve om hvor mye avgiftene er og beholde forskjellen for seg selv.

Tittel

lisensierte forhandlere er pålagt å overføre lisens plate og tittelen på en bil til deg 30 dager etter å kjøpe en bil, ifølge Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles.
p Hvis en forhandler gir et sekund, midlertidig tag, bør kjøpere be forhandleren hvorfor de gjorde. Hvis en forhandler gir en kjøper med en tredje, midlertidig tag bør de kontakte avdelingen av motorvogner umiddelbart.

Utstedelse en tredje midlertidig tag til en kjøper er et brudd på Florida statuer under DMV jurisdiksjon.

Proof of Insurance

Enkeltpersoner må fremlegge bevis for forsikring til en bilforhandler før giveren får lov til å selge dem en bil. Dette er fordi alle kjøretøy drevet på offentlige veier og motorveier i Florida må ha forsikring. Hvis en forhandler ikke har bevis for forsikring de ikke kan overføre tittelen og påmelding til kjøpers navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78815.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende