Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Kan Du Lei å Eier en Car?

Lei å eie er en unik kjøpsalternativet som tillater kunden å betale en liten beløp hver uke eller måned at elementet er i besittelse deres. Det betalte beløpet hver måned går mot kostnadene av elementet og en gang den varen er betalt for, kunden offisielt eier elementtypen. Lei til egne biler er litt annerledes i det faktum at de vil bli betalt på en månedlig basis for en spesifisert tid. Når at tiden er opp, er den totale beløpet som forventes eller bilen er repossessed. Kostnader

The kostnadene ved å leie å eie en bil er ofte høyere i det lange løp enn bare kjøpe en vare outright. I henhold til den Iowa Attorney General, når leie til å eie, "the total du betaler kan bli astronomiske." Den viktigste grunnen for den økte kostnaden er lengden på tid for der bilen er betalt for. For eksempel, hvis en kunde leier å eie en bil, kan den månedlige betalingen være $ 300 i måneden. Hvis dette beløpet er betalt for to år, kunden har betalt $ 7,200 mot kostnadene av bilen og er forventet å betale det resterende beløpet.


Fordelene

The main fordelen av å leie å eie en bil er at folk som har ingen kreditt eller fattig kreditt kan fortsatt bruke dette som et alternativ. Mens en kreditt sjekken ikke er utført, må kunden fortsatt vise bevis av hennes inntekt med en lønnsslipp stub eller bank statement. En annen fordel fra leie å eie er at hvis de betalinger bli for mye, kan kunden rett og slett returnere bilen med liten eller ingen straff.



Time Frame

I de fleste tilfeller, er en leie til egen bil leies for to år eller mindre. Det er mulig å eie bilen raskere ved å betale oftere og i større mengder. The Tanken er at bilen er verdt et viss sum penger og en gang kunden betaler dette beløpet av penger, er bilen offisielle hans. På slutten av de to årene, må kunden betale balansen eller forspille bilen.


Hensyn

Leie til eie er en lang-term prosess. Betalinger må gjøres på tid hver uke eller hver måned. Grunn av dette engasjementet, kan det hende å leie å eie være en risiko for dem i en usikker eller ustabil karriere banen. Mens noen forhandlere vil gjøre unntak og innvilge utvidelser for tapte betalinger, andre ikke er like forgiving.



Advarsler

Før du forplikter deg til hvilken som helst type av avtale om kjøp av, er det best å fullt ut lese alle kontrakter og fine lettering. Dette er spesielt sant med leie til å egne forhandlere, der kreditt er utvidet på en individuell basis og mer er på spill for forhandlerne. Hvis mulig, sjekk med forrige kunden for å sikre at dealership er troverdig og opererer jevnt.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78813.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende