Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en brukt bil Out of State i Colorado

Kjøpe en brukt bil har både fordeler og ulemper, selv om du kan spare mye penger på å kjøpe en bil som er ny bare for deg, kan du også være å kjøpe noens usett problemer. Kjøpe en brukt bil i Colorado, når du bor et annet sted, kan være et problem hvis du har lite kjennskap til forhandlere eller brukt bil mye i den tilstanden. Men du kan være trygg på kjøpet hvis du gjør litt research først. Instruksjoner
en

Få en anbefaling for en brukt bilsalg mye eller forhandler i Colorado fra andre virksomheter i samme område, hvis mulig. Kontakt reparasjon eller kropp butikker for å be om deres anbefaling, hvis det er mer enn en bruktbil mye der du kan foreta et kjøp. Be om en henvisning til en hederlig brukt bilsalg mye eller forhandler. For en liste over verksteder samt forhandlere, sjekk ut CarCareColorado.com og klikk på oppføringene på bunnen for ytterligere veiledning i å finne en butikk eller forhandler før du gjør ditt out-of-state bruktbil kjøp.

2

Forskning hvilken type bil du ønsker å kjøpe før du selv prøvekjøre en brukt bil ut av staten i Colorado, hvis mulig. Lag en liste over ønskede funksjoner - som aircondition - som du ikke kan leve uten. Avgjøre om du trenger en familie-sized kjøretøy, eller en mindre, gass-effektiv modell for arbeid pendler. Nettsteder som Edmunds.com kan hjelpe deg med å sammenligne brukte biler og gi deg en idé om hva tilstanden og prisforlangende bør være for en ut-av-statlige bruktbil kjøp.
3

Bestem budsjettet for å kjøpe en brukt bil ut av staten i Colorado. For finansiering, ta kontakt med en bank eller kredittkort union. De fleste vil ikke bry seg om at kjøpet er ut av staten, men vil trenge navnet på Colorado forhandler eller brukt bil mye. Spør forhandleren eller bil mye hva type finansiering vilkår det kan tilby, så vel. Online nettsteder som Rapidcarloans.net eller CapitalAutoloan.com også tilby auto lån for brukte biler i Colorado.
4

Kontakt Better Business Bureau i Colorado for å gjennomgå virksomheten registrering av bilforretning eller brukt bil mye. Gjennomgå selskapets rangeringer på BBB.org. Input riktig Colorado byen, så gi telefonnummeret og adressen til den aktuelle Better Business Bureau kontor. Sjekk ut Consumeraffairs.com samt for en liste over Colorado bilforhandlere med klager på dem.
5

Test drive brukte kjøretøy du har valgt å kjøpe ut av staten i Colorado, eller har en venn eller familiemedlem i området gjør det. Eller leie noen - slik som en uavhengig mekaniker - for å prøvekjøre bilen og gi den brukte bilen en grundig inspeksjon. Du vil ønske et inntrykk av hvordan bilen høres og håndtak, eventuelle problemer, og å sørge for at alt inni den brukte bilen fungerer som den skal.
6

Spør selger hva garantier, om noen, kommer med kjøretøyet, verifisere hvor lenge de varer i form av kjørelengde eller tidsperiode. Hvilke deler eller reparasjoner dekker de hvis det er et problem? Sørg for å få en kopi av garantien skriftlig hvis du bestemmer deg for å kjøpe en brukt bil på dette Colorado mye.
7

Besøk Colorado.gov og inn i bilen identifikasjonsnummer (VIN) og brukt bilens år for å kontrollere at bilen ikke er stjålet. Under Colorado Revidert vedtekter Tittel 42, artikkel 4, Part 22, er dette en nødvendig handling av kjøperen.
8

Kjør en historie på bilen som du ønsker å kjøpe ut av staten i Colorado i Carfax . com. For en avgift, kan dette nettstedet sjekk tjeneste eller skade poster, sitron rapporter og selv minnes.
9

Gjør et tilbud på bilen som du ønsker å kjøpe. I Colorado, kan tilbudet være muntlig eller skriftlig.
10

Dekk brukt bil med bilforsikring før kjøring den av mye. Du må kontakte din nåværende forsikring agent, eller finne en som kan forsikre bilen før kjøp. Under Colorado lov, hvis du har tenkt å beholde og kjøre bilen i Colorado, er du pålagt å registrere og forsikre bilen i Colorado. For en liste over Bilforsikring byråer i Colorado, besøke Colorado DMV hjemmeside.
11

sluttføre papirarbeidet og utstede betaling til bilen mye for kjøp av brukt bil i Colorado. Papirarbeid bør inkludere en regning for salg, en kilometerteller statement med dagens kjørelengde, en nåværende utslipp inspeksjon sertifikat (nødvendig i enkelte deler av Colorado), en finansieringsavtale, og eventuelle garantier eller serviceavtaler. Hvis du kjøper bilen med kontanter, vil tittelen må være logget over i ditt navn for tittelen overføring på en lokal avdeling av Motor Vehicles kontor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78811.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende