Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Tegn på en havarert bil

Selv om en bil vises i god stand, kan det være en hemmelighet. Mange ganger, er bilvrak som ble reparert å skjule skaden lagt ut for salg som vanlige bruktbiler. Hvis skaden var mindre, kan det ikke være et problem. Hvis det hadde store skader, kan bilen ha strukturelle problemer som utgjør risiko til sjåføren og eventuelle passasjerer. Alltid stille opp foran hvis bilen har blitt ødelagt, og spør en auto-body spesialist for å inspisere den. Tittel Disclosure

Be om å se tittelen på bilen, og se etter eventuelle tilleggsopplysninger som "berging tittelen" eller "kun deler." Hvis tittelen inneholder noe ordlyden som ligner på dette, er det en skadet eller tidligere havarerte bilen.
Dører, panseret og bagasjerommet

Åpne og lukke panseret, bagasjerommet og alle dører for å sørge for at de er riktig justert. Hvis noe ikke lukkes skikkelig, kan bilen ha vært i en ulykke.
Paint Color og Finish

Inspiser maling farge og finish for ensartethet . Ta oppmerksom på eventuelle maling over-spray til stede på kjøretøyet. Maling farge eller overflate som vises nyere eller forskjellig fra resten av malingen på bilen indikerer en reparasjon. Male over-spray kan være et resultat av maling påføres kjøretøyet.
Fenders

Inspiser fendere nøye for å sikre at de er riktig justert. Stå bak eller foran bilen, og merk om bilen ser skjevt. Hvis den gjør det, er det sannsynligvis var involvert i en ulykke.
Bulker

Dents hvor som helst på bilen kan være en indikasjon på en tidligere vraket. Hvis du ser bulker på bilen, spør selgeren om dem. Spør hvis det er en skadet eller tidligere havarerte kjøretøyet.
Airbag Lyser

På kjøretøy som er utstyrt med kollisjonsputer, varsel om airbag lyser kommer på kort når du slår nøkkelen. I så fall blir de fungerer som de skal. Hvis lampene blinke kontinuerlig eller de kommer ikke på i det hele tatt, kan kollisjonsputene ikke er riktig installert, eller de kan ikke ha blitt erstattet etter et vrak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78809.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende