Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med et debetkort

Betale for en bil kan gjøres et mylder av måter. En potensiell kjøper kan velge å handle i en gammel bil, betale kontant for bilen, finansiere balansen, eller bruke en kombinasjon av alle tre betalingsmåter. Men noen mennesker foretrekker å kjøpe en bil med sine debetkort. Det kan være en fordel for kjøperen hvis deres debetkort tilbyr belønninger som cash back eller flyselskapet miles. Men før du plunk ned plast, er det noen ting som må tas i betraktning. Instruksjoner
en

Sjekk for å se om du har en maksimal daglig grense som kan brukes med din bank. Noen banker sted grenser for hvor mye som kan brukes på en enkelt dag fra en belastning. Dette kan bidra til å forhindre en stor mengde svindel hvis kortet er tapt din stjålet. Hvis kortet har en grense, spør banken om det kan gjøre et unntak for din bil kjøp.
2

Spør forhandleren dersom det aksepterer debetkort. Mange forhandlere skille "deler og service" side av sin virksomhet fra bilsalg segment av sin virksomhet. Dette er fordi hver gang et debetkort blir brukt, har forhandleren for å betale et transaksjonsgebyr. Hvis et transaksjonsgebyr er 3 prosent, for eksempel, kan det kuttes i resultatet at giveren hadde planer om. Så mens forhandler kan akseptere debet for service og reparasjon, kan det ikke for en rett kjøp.
3

Betal for bilen med debetkort. Hvis giveren godtar debetkort for bilkjøp, vil de rett og slett totalt opp beløpet inklusive skatter og tinglysingsgebyr (som varierer fra staten) og drar kortet. Bare sørg for at du har nok penger på kontoen til å betale for den totale når disse ekstra gebyrer i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78808.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende