Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en ny van

Kjøpe en ny van kan være en grei prosess, forutsatt at du tar deg tid til å gjennomføre noen innledende undersøkelser. Etablering av hva du skal bruke bilen etter vil hjelpe deg begrense valg ned til noen få modeller som er mest egnet for dine behov. Vurdere forsikring, drivstoff og vedlikeholdskostnader av alle kjøretøy du kjøper. Du trenger
Newspaper
Internett
Vis flere instruksjoner
1 De fleste aviser har en klassifisert seksjon dedikert til biler og varebiler.

titt i klassifisert delen av den lokale avisen;. folk som selger varebiler privateide ofte annonsere på denne måten
2 Mange nettsteder annonsere varebiler for salg.

Kjøp bilkjøring magasiner som Hva Van? og Auto Trader, som har oversikten over varebiler for salg samt nyttige artikler gi vurderinger av ulike fabrikater og modeller av varebiler, og guide priser på både nye og brukte biler. De er også tilgjengelig på nettet.
3 Sjekk at kilometerstand stemmer overens med tilstanden til van.

Kontroller om van du vurderer å kjøpe, bekrefter at funksjoner som elektriske vinduer og aircondition er i god stand. Inspiser van interiør, sjekke at det er i den tilstanden du forventer for en varebil av kjørelengde sin.
4 Du ønsker en varebil med glatte tannhjul.

Test drive van. Test bremsene ved å utføre en nødstopp i en rolig gate. Sjekk hvor glatt det giringen er.
5 Aldri kjøpe en varebil med ulovlige dekk.

Sjekk den van dekk for å sikre at de er lovlige, lovlig minimum mønsterdybde er 1.6mm over de midterste tre fjerdedeler av hjulet, men 3mm er mye tryggere
6 Tilbring tid på å sjekke alle papirene. .

Sjekk alle papirene nøye. Pass på at det er en full service historikk for deg å se på. Kontroller at Vehicle Identification Number (VIN) stemmer med innstillingen i loggboken. Spør selgeren (enten en privat selger eller forhandler) for å avklare noe du ikke er sikker på.
7 Ikke signere en kontrakt før du er helt fornøyd med å kjøpe bilen.

godtar en pris du er fornøyd med å betale og signere kontrakten bare når du er tilfreds med at van er i god stand og alle nødvendige papirer er på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78807.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende