Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Automobile Sales & forbrukerutvalget i Washington State

Bilforhandlere har et rykte for å si noe for å lukke en avtale. Det er viktig å være klar over dine rettigheter når du kjøper et kjøretøy. Washington statlige loven beskytter forbrukere som kjøper biler. Som-Er

En brukt bil må være trygt og i rimelig kjøreforhold, selv om solgt "som den er". Washington State loven dekker en "implisitte garantier om salgbarhet" som bare kan være bort fra dersom du bevisst signere en fraskrivelse.
Contract Terms

Eventuelle andre kostnader enn kjøpesummen, som finans kostnader og avgifter, må avslørt skriftlig av forhandler . Når en kontrakt er signert av begge parter, kan giveren ikke endre vilkårene.
Contract Finalization
p Hvis du er finansiering et kjøretøy, giveren har fire vanlige arbeidsdager for å få finansiering og sluttføre kontrakten. Hvis dealeren ikke får finansiering, er avtalen ikke bindende og må returneres til deg.
Contract Avbestilling

Ifølge Office Regjeringsadvokaten, er en vanlig misforståelse at bilkjøpere har en tre-dagers periode for å avbryte en signert kontrakt. Dette er ikke riktig.
Lemon Law

Washington state sitron loven dekker nye biler som trenger betydelige og pågående reparasjoner som dekkes av garantien. Arbitration vil bli gitt av staten uten kostnader.
Private Sales
med

underforståtte garantier og sitron lov gjelder ikke for private auto sales.You kan be om salgsvilkår skriftlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78803.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende