Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik søker Biler etter Funksjoner

Søke etter et kjøretøy ved funksjonene alene kan være vanskelig. Med de mange biler og alternativer tilgjengelig og begrenset tilgjengelighet av spillefilmer søkemotorer, kan du ikke motta nøyaktige eller nyttig resultater. Du er nødt til å gjennomgå produsentens nettsider til å fastslå alle funksjoner som er tilgjengelige og kostnader. Begynner å søke med funksjoner beslutning guide bør minst få deg på rett vei til den nye bilen du ønsker. Det er flere informasjonselementer tilgjengelig for å hjelpe. Instruksjoner
Searching for funksjoner
en

Gå til Edmunds eller Cars.com (se Ressurser) for å utnytte ny bil har søkemotorer. Per juli 2010 er ressurser til denne type søk begrenset, selv om begge områdene kan gi resultater å hjelpe til med søket.
2

Klikk på "Kom i gang nå" under "New Car Finder" Undertittelen på Edmunds 'nettsted (et alternativ fortsatt i BETA per juli 2010). For Cars.com, velger du alternativet "Beskriv det grunnleggende av din ideelle Car" for å finne funksjoner.
3

Gå gjennom alle menyene er oppført på hvert nettsted. Du er tilbudt priser, funksjoner, gass-kjørelengde og bil-type alternativer for å hjelpe til med søket. På Edmunds nettsted, vil ditt søkeresultat produsere en ekstra meny for å endre alternativene etter at søkeresultatene dine. Du vil finne flere alternativer i denne seksjonen, som for eksempel overføring type.
4

Klikk på "søk" eller "finne"-knappen for å gjennomgå resultatene. Gå over resultatene nøye og gå til produsentens hjemmeside for detaljert informasjon om hver bil du er interessert i. Ikke stol på kilder utenfor produsentens hjemmeside, selv om du kan finne detaljert informasjon på andre kjøretøy informasjon nettsteder, er det best å bekrefte noen opplysninger med produsenten.
Searching for Kjøretøy First
5

gå til produsentens nettsider av kjøretøy som du favoriserer. En nettside jakt etter produsentens navn skal produsere produsentens nettside adresse.
6

Finn bilen du er ute etter på produsentens hjemmeside. Du kan se et alternativ for "shopping-verktøy" eller "bygge kjøretøy" snarere enn et kjøretøy informasjon meny. Bygg din egen bil for å avgjøre alle standard og tilgjengelige alternativer.
7

Begynn på nytt kjøretøyet søk og valgte en modell nivå forskjellig fra bilen du undersøker om du ikke ser de alternativene du ønsker. Du må kanskje legge til flere pakker for å komme til de funksjonene du trenger. For eksempel, et navigasjonssystem ofte ikke kommer alene - du må kanskje legge til skinn for å få navigasjonssystem eller velge top-of-the-line modellen
8

Når du har funnet. et kjøretøy med alle de alternativene du ønsker og har bygget det til din tilfredshet på nettet, bruke "print" på den siste siden for å skrive ut resultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78802.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende