Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne ut hvor mye Car Skatt Er

Inkludering av omsetningsavgift må vurderes når budsjettering for en ny bil. Det kan være betydelig i noen tilfeller. For eksempel, Orange County, California er omsetningsavgift 8,75 prosent (per 2010). Med en så høy omsetningsavgift prosentandel, er det viktig at du ikke bare budsjettet for kjøpesummen av bilen, men også faktor omsetningsavgift inn dine beregninger. Det finnes noen måter å finne ut hvor mye bilen skatt skyldte. Instruksjoner
en Beregn den endelige kjøpesummen.

Beregn den endelige kjøpesummen for kjøretøyet. Den endelige kjøpesummen kan variere hvis du har et kjøretøy å trade-in eller hvis det er en bilforhandler kontanter incitament. For eksempel, for en $ 25,000 bil med en $ 10.000 trade-i kreditt-og $ 2000 cash incitament, ville du bare betale skatt på de resterende $ 13 000 i stedet for hele $ 25.000.
2

Kontakt forhandleren Økonomisjef eller se-opp fylkets moms på Department of Revenue nettside før du kjøper for å sikre at du får den beste prisen mulig (se Ressurser). Auto omsetningsavgift er vanligvis basert på fylket der du bor, ikke fylket der bilen er kjøpt.
3 Car skatt er den endelige kjøpesummen multiplisert med fylket omsetningsavgift.

Beregn bilen skatt ved å ta den endelige kjøpesummen og multiplisere det med fylket omsetningsavgift. For eksempel, hvis du bor i Orange County, California og den endelige kjøpesummen etter trade-in og insentiver er $ 10.000, er den endelige omsetningsavgift $ 10 000 multiplisert med 8,75 prosent (0,0875), noe som tilsvarer $ 875.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78801.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende