Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil for en liten bedrift

Fungerer en liten bedrift kommer med mange utgifter, inkludert utstyr, inventar, kontorrekvisita og muligens også ansatte. Den gode nyheten med alle disse utgiftene er at de er fradragsberettiget. Hvis du bruker bilen for virksomheten og for personlig bruk, er det dessverre, er ikke fradragsberettiget. Hvis du finner ut at du reiser mer og mer for en liten bedrift, bør du kanskje vurdere å kjøpe en bil som brukes utelukkende for forretningsformål. Instruksjoner
en

Få litt penger på forhånd. Akkurat som når du kjøper en personlig bil, er det alltid godt å ha en forskuddsbetaling. Det kan redusere betalingen størrelse, samt hvor lang tid det vil ta deg å betale bilen.
2

Shop rundt. Ikke kjøp den første bilen du finner. Se på forhandlerens nettsider og få en idé om hva lokale forhandlere tilbyr. Når du går til forhandleren, vet hva du ønsker og hva konkurrentene tilbyr.
3

Fullføre en kommersiell kreditt søknaden. Dette vil tillate deg å få et lån for bilen ved hjelp av virksomheten din kreditt, ikke din personlige kreditt.
4

Bestem deg for en garantist. Garantisten for billån fungerer mye som en co-signataren, enige om å gjøre betalinger dersom virksomheten ikke klarer å. Mange små bedrifter bruker seg selv som garantist for deres billån.
5

Vær forberedt på virksomheten din kreditt og garantisten kreditt skal vurderes nøye av utlåner. Når æren av både er godkjent, vil du være i stand til å kjøpe bilen for en liten bedrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78800.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende