Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Car Lease Vs. Kjøp Analyse

Får en ny bil er en stor finansiell forpliktelse, en som representerer en betydelig sum penger og en bil som kjøperen trolig bli tvunget til å leve med for en rekke år. Kjøp og leasing er de to store alternativer for å få en ny bil, og hver har sine egne fordeler og ulemper. Definisjoner

Kjøpe en bil kan bety en rekke ting. Betale hele kjøpesummen med en banksjekk er ett alternativ. Imidlertid er langsiktig finansiering gjennom en bank eller bilprodusenten finansiering arm mer vanlig. En leieavtale er egentlig en langtidsleie, med sjåføren å gjøre månedlige innbetalinger for en periode på rundt tre år. På slutten av leieperioden, må sjåføren returnere bilen til forhandleren.
Likheter

Kjøp og lease en ny bil har visse ting til felles, spesielt i tilfelle av langsiktig finansiering for kjøpere. I begge tilfeller føreren gjør en ned betaling, som giveren trekker fra prisen på bilen før du beregner månedlige utbetalinger. Sjåførene må også foreta månedlige innbetalinger omgående for et kjøp eller leasing for å unngå sent straffer og mulig repossession av kjøretøyet. Begge metodene har også interesse at en kjøper som betaler kontant opp foran ville ikke trenger å betale.

Fordeler og ulemper

Kjøpe en ny bil har fordelen å bygge egenkapital, som kjøperen eier bilen regelrett på slutten av betalingen sikt. Førere som leier biler er i stand til å alltid ha en relativt ny bil, men aldri har muligheten til å selge eller bytte i biler som de eier. I tillegg leier kommet med en kjørelengde grensen og sjåfører som overskrider grensen (vanligvis mellom 10.000 og 15.000 miles i året) kan bli pålagt å betale ekstra kjørelengde avgifter.
Kostnader

Leasing og kjøper kan faktisk gjøre det samme kjøretøyet kommer med to svært ulike prislapper. Auto forhandlere inkluderer en buyout pris i hver leieavtale som tillater føreren å kjøpe bilen på slutten av leieavtalen. Imidlertid er dette beløpet vanligvis mye høyere enn markedsverdien av bilen på det tidspunktet. Kjøpe en bil koster mindre i det lange løp, men krever sjåføren å holde den samme bilen for en lengre periode.
Livsstil

syvende og sist valget mellom kjøp og lease en ny bil er avhengig av førerens økonomiske situasjon og livsstil. Sjåfører som ønsker en ny bil hvert femte år og har råd til høyere pris for en leieavtale kan ønske aldri til å kjøpe en bil direkte. På den annen side, sjåfører som ønsker den samme bilen for en lengre periode og ønsker å bygge opp egenkapital ved å gjøre månedlige innbetalinger på en bil de vil en dag egen bør nok kjøpe i stedet for å lease.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78799.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende