Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å arrangere en prøvekjøring

Kjøpe en bil, enten ny eller brukt, er en stor kjøper for folk flest og krever nøye vurdering. Du bør aldri kjøpe en ny bil uten først å arrangere en prøvetur og mens dette er normalt enkelt å ordne, bør du ikke skru opp uten noen forberedelser. Hvis du kjøper en secondhand bil fra en privat selger eller bilforretning bør du også ta en prøvetur. Kjøpe en secondhand bil fra en bil "supermarked" eller auksjon fungerer ofte ut billigere, men du vil ikke være i stand til å ta en prøvetur. Du trenger
Internet
Telefon
førerkort
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

bestemme hvilken bil du vil kjøpe. Hvis du ikke har spesifikke biler i tankene lage en liste over dine kriterier og være realistisk. Hvor mye kan du råd til å betale? Hvor ofte vil du bruke bilen? Har du ofte frakte passasjerer og i så fall hvor mange? Er noen i familien din spesielt høy eller har problemer med mobilitet? Prøv å ta dem sammen for prøvekjøring, slik at de kan prøve foran og bak setene for komfort. Har du ofte bære mye bagasje eller bruk utstyr som kan være vanskelig å få plass i noen bil støvler? Golf, ski og camping utstyr alle tar opp plass. Mål utstyret før prøvetur for å sjekke det vil passe i lett.
2

Utarbeide en liste over egnede kjøretøy og forskning de nærmeste forretningene. De fleste bilforhandlere vil ta en prøvetur på deg etter en enkel telefonsamtale eller du kan fylle ut en prøvetur skjema på nettet. De vil ta kontakt med deg med tilgjengelige prøvekjøring datoer. Prøv å organisere prøvekjøring for en ukedag når dealership er roligere og du kan tilbringe mer tid med selger for å stille spørsmål.
3 p Hvis testing mer enn én bil arrangere prøvekjøring nær sammen for å få en bedre sammenligning. Det er vanskeligere å huske hvordan biler sammenligne hvis du lar flere dager eller uker mellom testene. Noterer alle de tingene du liker og misliker om hver bil som du teste dem og sammenligne notater før du foretar den endelige avgjørelsen om hvilken bil å kjøpe.
4

Test bilen på veiene du oftest bruker. For eksempel, hvis du i hovedsak kjører på motorveier ta det på nærmeste motorvei og teste om det er glatt, komfortabel eller sportslig nok for ditt behov. Sjekk at den lett passer inn i din garasje eller parkeringsplass.
5

Beregn drivstoff, skatt, service-og forsikringskostnader. Du kan være i stand til å ha råd til den opprinnelige prisforlangende, men vurdere om overdreven forsikring og drivstoffkostnader vil gjøre det for dyrt å kjøre.
6

Ta med en kopi av førerkort og kontroller for forsikring ansvar det usannsynlige tilfelle en ulykke mens bilen er i din besittelse. Forhandle frem en lang prøvekjøring. Bilforretning vil sannsynligvis prøve å motstå, men du bør insistere: slutt de ønsker å foreta et salg. Av en bilprodusent vil arrangere salgsfremmende utvidet prøvekjøring av 24 timer eller en helg. Sjekk bilkjøring trykk for detaljer, eller spør din forhandler om det er noen kampanjer som kommer opp. Disse skjer oftest i løpet av peak, spring ny bil kjøpe perioden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78797.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende