Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Typer Auto Brokers for Innkjøp Nye biler

Auto meglere tilbyr et gebyr-basert program som gir kunder som er for opptatt eller vet svært lite om auto kjøp med muligheten til å ha meglere finne, evaluere og bidra til å kjøpe bilen. (Se referanser.) Auto meglere kan operere som sådan under tre klassifiseringer: som en engros auto forhandler, en retail auto forhandler eller under en auto megler lisens. For å søke om en auto megler lisens, må søkeren ha en auto-forhandler eller detaljhandel auto lisens sammen med erfaring i bilindustrien. (Se referanse 2). Forbruker-drevet meglere

De fleste forbruker-drevet meglere vanligvis er uavhengige eiere og operatører som arbeider fra et lite kontor med en liten stab, tilbyr tjenester i det lokale markedet og har vanligvis kunnskap om bil nettauksjoner og offentlige og private bilforretning tjenester. (Se referanse 1).
Tidligere auto og bilforhandlere

Mens de fleste stater krever erfaring og en tidligere forhandler lisens eller erfaring, tidligere auto og bilforhandlere som er i auto megling virksomheten kan ha et begrenset lager eller kan håndtere bare med aktuelle samarbeidspartnere. (Se referanse 1). Men de fortsatt eksistere som et levedyktig alternativ for forbrukere leter etter auto meglere og kan være i stand til å delta i rabatt eller besparelser programmer. (Se referanse 1).

Web-baserte meglere

Web-baserte bil meglere vanligvis opererer på et nasjonalt og noen ganger internasjonalt nivå. Disse meglerhusene ikke krever kontor besøk som forbruker-drevet meglerhus. Det er flere av disse typer av meglerhusene i virksomheten, for eksempel hammer.com, som tillater forbrukeren å legge inn en bestilling på nettet for et kjøretøy. (Se referanse 3).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78794.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende