Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å beregne hvor mye bil du har råd

The kjøp av en ny bil er en av de viktigste kjøp beslutninger enkeltpersoner gjør. Gitt de høye kostnadene forbundet med å kjøpe en ny bil, er det viktig å starte prosessen med en klar idé om hvor mye penger du har råd til å bruke. Å vite dette viktig bit av informasjon vil hjelpe deg å føle deg tryggere på å bruke en så stor sum penger, og vil spare deg for stress i fremtiden. Instruksjoner
en

Bestem hva din månedlige brutto inntekt er. Dette er hvor mye penger du tjener hver måned før skatter eller andre personalkostnader fradrag.
2

Multipliser din brutto inntekt ved 0,36. For eksempel, hvis du hadde en brutto inntekt på $ 30.000, ville du multiplisere 30 000 med 0,36 for å få $ 10800. Resultatet vil være den totale mengden penger som du har råd til å bruke på lån betalinger for måneden.
3

Bestem hvor mye du allerede bruker på avdrag på lån hver måned. Dette vil inkludere kostnaden av boliglån, kredittkort, studielån og andre lån betalinger.
4

Trekk fra det du allerede bruker på lån betalinger hver måned fra det totale beløpet du har råd til å bruke på lån betalinger hver måned. Resultatet vil være hvor mye penger du har råd til å bruke på en bil betaling hver måned. For eksempel, hvis du har $ 10 800 å bruke på lån betalinger og du allerede bruker $ 8000 på ditt boliglån og betaling med kredittkort, vil du trekke fra 8000 fra 10 800 for å få en bil betaling av $ 2800 i måneden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78791.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende