Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto Lease Vs. Finansdepartementet

Får en ny bil er alltid en viktig beslutning med lang omfattende økonomiske konsekvenser for kjøperen. Foruten å velge riktig modell med de beste funksjonene og en fornuftig pris, det er avgjørelsen mellom finansiere kjøpet eller registrere seg for en leieavtale. Kjøpe med en auto lån og leasing hver har sine egne fordeler, men også noen ulemper. Definisjoner

Finansiering en bil innebærer å motta et lån fra en privat institusjon, for eksempel en automaker tilknyttet finansieringsselskap eller en bank. Kjøpere eier bilen direkte, men foreta månedlige innbetalinger som inkluderer interesse for en rekke år. Leasing er egentlig en langsiktig utleie. Ved å lease en bil, er enig sjåføren å lage faste månedlige betalinger for en angitt tidsperiode, vanligvis rundt tre år. På slutten av leieavtalen, kan sjåføren snu bilen i eller kjøpe det direkte til en forhåndsbestemt leieavtale buyout pris.
Fordeler

Både kjøp gjennom finansiering og leasing har sine egne fordeler for sjåfører. Kjøpe en bil, selv på en relativt høy rente, gjør at kjøperen å bygge opp egenkapital. Allerede før lånet er nedbetalt, kan føreren selge bilen. Holde bilen utover lengden av finansieringen betyr at å kjøre en bil uten betaling, som gir føreren enda større økonomisk fleksibilitet. Den primære fordelen med leasing er det faktum at hvert tredje år sjåføren har tilgang til en ny bil, som kan være mer pålitelig enn en modell som er flere år gammel.
Cost

Mens den månedlige utbetalinger på en bil som er utleid eller finansiert kan være svært like, de langsiktige kostnadene er ganske annerledes. Finansiering av en bil å kjøpe resulterer i større besparelser over tid, spesielt når sjåføren videreselger bilen eller handler det om en ny modell, realisere egenkapital han har bygget opp ved å betale av finansieringen. Leasing koster mer over tid, spesielt dersom føreren ønsker å benytte leieavtalen buyout, som ofte er mer enn virkelig markedsverdi av nå-bruktbil.
Ulemper
< p> Begge typer auto innkjøp har ulemper. I tilfelle av en lease, sjåføren er vanligvis begrenset til en viss kjørelengde, for eksempel 10.000 eller 12.000 miles pr år. Overskridelse av denne kjørelengde kan resultere i høye gebyrer ved å slå i bilen, fører noen kjøpere til å bruke kostbare buyout alternativet i stedet. Førere som finansierer en bil er trolig å holde det utover lengden av produsentens garanti, gjør sjåførens ansvar for år igjen av langsiktig vedlikehold og reparasjoner.
Livsstil
< p> I siste instans avhenger beslutningen om å finansiere eller lease en bil på førerens individuelle økonomiske situasjon og livsstil. Sjåfører som liker å utføre sitt eget vedlikehold og ønsker å forplikte seg til en enkelt bil i mange år er bedre med besparelser som kommer fra finansiering. De som foretrekker å alltid ha en nyere bil og nyte fred i sinnet som kommer fra kortsiktig engasjement kan være mer fornøyd med en leieavtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78789.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende