Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Bil kjøpe tips i India

India er en raskt voksende markedet for mange varer, inkludert biler, med indiske sjåfører overfor flere nye og brukte bildeler valg enn noen gang før. Kjøpe en bil alltid representerer en betydelig investering, og forstå hvordan å velge den best mulige modellen vil gjøre kjøringen tryggere i årene som kommer. Ignorer sjargong
p Som flere og flere biler fra produsenter over hele verden strømme inn indiske bilforretninger, har mange forskjellige ord og uttrykk kommer i vanlig bruk. Disse inkluderer verdensomspennende akronymer som SUV, sammen med nyere begreper som MUV og NV. I stedet for settling på en bestemt stil på bilen, se etter en bil som tjener dine behov og bekymre seg over hva det heter senere. Mange av disse begrepene overlapper hverandre eller henvise til forskjellige karosserivarianter avhengig av produsenten.
Sammenlign Valg

Biler i India generelt har en lav innledende pris. Men dette er delvis på grunn av det faktum at mange modeller kommer med svært få alternativer eller praktiske funksjoner. Det kan faktisk koste mindre å kjøpe en dyrere modell som leveres som standard med fasiliteter enn en lavere priset bil som du ender opp med å betale for ting som servostyring, strøm automatisk vinduer, vindu defoggers og oppgradert interiør materialer.


Tenk Fuels

Bilkjøpere i India kan velge mellom bensindrevne biler, som utgjør majoriteten av markedet, og dieselbiler. Se inn i gjennomsnittlig pris og tilgjengelighet av diesel i din region før settling på en diesel bil, som kan ha attraktive drivstoffeffektivitet, men være mindre praktisk i det lange løp.
Think Small

Når du shopper for din første bil, bør du vurdere minst ett mindre, entry-level modell. Disse bilene er lettere å manøvrere og parkere på mange av de trange, overfylte veier i Indias byer. I tillegg, for driverne som brukes til en sykkel eller motorsykkel, vil en mindre bil sannsynlig føler seg mer komfortabel mens en større modell kan virke uhåndterlig og bevise vanskelig å kjøre.
Go Online

Bruk Internett som en ressurs for å sammenligne priser og funksjoner på ulike modeller. Faktiske priser kan variere fra forhandler til en annen, spesielt med brukte biler. Få pristilbud på nettet og få dem til forhandleren som et utgangspunkt for å forhandle fram en rettferdig pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78779.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende