Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil i Oregon

Hvis du kjøper en bil i Oregon, har du nok av forhandlere å velge mellom. Oregon er ikke annerledes enn andre stater i form av brukt eller ny bil tilgjengelighet. Mange Internett-baserte Oregon klassifisert nettsteder er også tilgjengelig for å hjelpe deg å handle. Statens DMV nettstedet gir papirene for å fullføre handelen, og all nødvendig informasjon om ren luft forskrifter og andre krav. Hvis du kjøper fra utsiden av staten, sjekk med din tilstand DMV for kjøpsinstruksjoner. Instruksjoner
Shop
en

Finn et kjøretøy du som ønsker å kjøpe i Oregon. Søk i varelager på forhandler nettsteder til å bestemme hvor du vil handle. Søk Oregon spesifikke rubrikkannonser som OregonLive.com, OLX.com eller DomesticSale.com. Søk andre nettsteder inkludert Craiglist.org eller AutoTrader.com, som også tilbyr Oregon bruktbil rubrikkannonser.
2

Test-drive modeller du vurderer. Be om å se et kjøretøy historie rapporten og eventuelle service poster for å bekrefte at bilen har blitt skikkelig vedlikeholdt.
3

Når du er fornøyd med et kjøretøy og føler det passer dine behov, forhandle på tall om nødvendig. Forskning eventuelle kjøretøy verdier på avgrensningsbrønner nettsteder som KelleyBlueBook (kbb.com) eller Edmunds.com. Gjør et tilbud, og til slutt bestemme seg for en rettferdig pris, eller fortsette å handle før du gjør.
Finansiering
4

Søk om finansiering på egen hånd med lokale långivere, som en Credit Union, eller nasjonale baserte långivere med lokal tilstedeværelse som Bank of America eller HSCBC å få en godkjenning. Hvis du bruker en personlig långiver, får din godkjenning før shopping for å gjøre kjøpsprosessen enklere.
5

Påfør med en forhandler hvis du skal bruke en bilforhandler for kjøpet. Mange tilbyr en rekke banker og raske godkjenninger. Nye bilprodusenter ofte har konkurransedyktige priser som andre banker ikke kan slå.
6

Finn en cosigner å hjelpe med en godkjenning hvis du ikke kan få godkjent på egen hånd. Pass på å gjøre dette på forhånd, som å finne en cosigner kan være en langvarig prosess. Påfør med medunderskriver og få en forhåndsgodkjennelse.
Kjøp og egen
7

igjen en pant på bilen du ønsker å kjøpe hvis du bruker en ekstern långiver eller er kjøper privat. Gjør selger signere en kvittering som viser informasjon om bilen og hvor mye innskuddet ditt.
8

Ring forsikringsselskapet agent for å legge bilen til politikken --- banken vil ikke låne penger for en uforsikret bil på grunn av gjeld, og du kan ikke kjøre en uforsikret kjøretøy selv om du betaler kontant. Gå til banken for å fullføre kontrakten signering. Dersom du betaler kontant for et kjøretøy, få tak i en bank sjekk eller kontanter for å gå tilbake til selger.
9

Skaff en midlertidig plate for å transportere bilen i delstaten Oregon hvis du kjøper innen staten, men langt fra ditt hjem. I dette tilfellet går til Department of Motor Vehicles med informasjon om bilen, bevis på forsikring og $ 30 for å øyeblikkelig motta en midlertidig plate som er bra for 21 dager. (Referanse 1)
10

Betal kjøperen, eller fullføre papirarbeidet hos forhandleren for å fullføre overføring av penger. Kontroller at baksiden av tittelen er fullstendig utfylt av selger samt kilometerteller avsløring på tittelen, som Oregon krever. Signere på baksiden av tittelen som kjøper og tegn.
11

Gå til Department of Motor Vehicles med bevis på forsikring (kreves av staten Oregon) og tittel for å fullføre papirarbeidet, betale skatt, registrere og tallerkenen din bil hvis du kjøper privat. Hvis du kjøper fra en forhandler, er alt dette ivaretatt for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78777.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende