Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva betyr Private Party pengene?

Begrepet "privat fest verdi" refererer til prisforlangende på en brukt bil når solgt av en privatperson i motsetning til en bilforhandler. Private part verdier eksisterer i motsetning til flere andre ofte siterte bruktbil tall. Ifølge Kelly Blue Book --- en vanlig bil referansen hjemmeside --- andre verdier å huske på er en bil er "trade-i verdi," "veiledende verdi" og "sertifisert pre-eide verdi." Forskning

Finne ut den private part verdien av et kjøretøy krever liten innsats. Mange kjøretøy handel og selger nettsteder tilbyr en kalkulator for å bestemme verdien. Du trenger bare å skrive inn informasjon om bilens merke, modell, år, tilstand, kjørelengde og spesielle modifikasjoner. Ofte kalkulatorer tillate deg å sammenligne den prisen med handel på verdier og forhandler priser.
Selge
p Hvis du ønsker å selge bilen din, kjenne sin egen fest verdi er et rimelig beløp å forvente å få hvis du selger bilen. I motsetning til handel i verdi, er privat fest verdi ofte tusenvis av dollar høyere. Årsakene til avviket er at forhandleren må gjøre en fortjeneste og det kan også medføre utgifter i rengjøring og reparere handel i bilen.
Kjøpe

Enten du planlegger å handle på en bilforhandler eller kjøpe fra noen som selger sin egen bruktbil, vel vitende om den gjennomsnittlige privat fest verdien av kjøretøyet gir deg en god ide om hvor mye du skal betale for det. Hvis du oppdager et stort gap mellom den estimerte privat fest verdien av kjøretøyet og hvor mye selger vil at du skal betale, finne ut hvorfor. En prisforlangende betydelig høyere enn den typiske privat fest verdi tyder på at kjøretøyet kan være overpriset. En verdi mye lavere kan bety at bilen har en mangel som gjør det mindre verdt.
Tilstand

Bestemme bilens privat fest verdien avhenger av tilstanden sin. Store mekaniske defekter, interiør og kroppen skade, og høy kjørelengde senker sin verdi. På den annen side vil slike forbedringer som et high-end stereo-, legeme kit eller alternativ pakker øke dens verdi. Rene biler, kjøretøy uten uhell eller skader historie, og de med omfattende vedlikehold poster garanterer også høyere verdier.
Basics

Privat fest betyr at et kjøretøy bærer ingen spesiell garanti og selges som den er. I motsetning til "veiledende verdi" og "sertifisert pre-eide verdi" refererer til prisforlangende på en forhandler for et kjøretøy i topp stand som også vanligvis kommer med en garanti. Private parts verdier for en bestemt merke og modell av kjøretøyet kan variere fra flere tusen dollar, avhengig av tilstanden sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78775.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende