Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik Trade en motorsykkel for en bil

Du kan bytte din motorsykkel for en bil. Mange mennesker opplever at deres behov endres og trenger å handle en rettferdig maskin for en annen. Du kan handle privat eller selv med en forhandler. Å handle en motorsykkel for en bil trenger du bare å søke på de riktige stedene og annonsere skikkelig. Kontroller at du har all informasjonen i orden og vet motorsykkelen er verdt og verdien av bilen du handler for. Instruksjoner
samle informasjon
en

Finn din motorsykkel tittel, eller bestille en ny fra Department of Motor Vehicles hvis du ikke finner det. Du ønsker å ha papirene i orden. Pass på at det ikke er noen lien notert på tittelen. Du må eie din motorsykkel fri og klar for en handel. Finn lien løslatelse eller få en annen fra den opprinnelige banken, om nødvendig.
2

Forskning verdier av motorsykkelen online. Du bør vite nøyaktige verdier å gjøre en enda handel. Bruk kilder som Kelley Blue Book eller NADA Guides. Begge tilbyr motorsykkel medarbeidersamtaler. Sjekk din MSRP klistremerke, hvis du kan finne den, for å identifisere eventuelle ekstra alternativer som kan øke motorsykkelens verdi.
3

Skriv inn all nødvendig informasjon på avgrensningsbrønnen nettstedet. Tast inn ditt postnummer, siden verdiene endres etter område. Input kjørelengde og alle motorsykkel alternativer hvor du blir bedt om. Skrive ut dine resultater eller skrive tallene ned. Tallene fra ulike avgrensnings områder vil være forskjellige, så prøv å finne ut verdien basert på medianverdier.
Annonser og forskningsdepartementet
4

Annonser motorsykkelen for handel som mange steder som du ønsker. Bruk Craigslist og legge inn en annonse i din lokale bilseksjonen med en tittel som leser "For Trade." Hold et øye for andre potensielle handelsmenn i motorsykkel-delen. Begrepet "FT" er ofte brukt til å foreslå en handel.
5

Sjekk eventuelle lokale klassifisert nettsteder som du kan finne i ditt område. Sjekk Hogs4sale, et nettsted for motorsykler som har en handel delen. Sett inn en annonse i lokalavisen og listen din motorsykkel for handel.
6

Gå til kjøretøy-spesifikke forum, som ofte har rubrikk, hvis du vet hva slags kjøretøy du ønsker å handle for. Sjekk inn Vwvortex for Volkswagen, ClubRoadster for Miata tallet, Tett inntil for BMW eller HondaClub for Hondas. Dra nytte av fora for å finne den spesifikke bilen du ønsker ved å søke på nettsteder og legge en klassifisert annonsen.
7

Ring lokale forhandlere og finne ut hvem som tar motorsykkel handler hvis du ønsker å handle med en forhandler. Vær forsiktig med priser. Forhandler biler er ofte dyrere, så spør forhandlere hva deres inventar prisklasse er før du gjør en avtale.
Trade
8

Sørg for at motorsykkelen er ren og ser bra ut . Vise potensielle kjøpere motorsykkelen og ta en titt på den potensielle handelen kjøretøy. Forskning verdier på de samme nettstedene du søkte for å finne din egen motorsykkel verdi --- begge har auto deler --- og sørg for at handelen er fair.
9

Signer baksiden av tittelen din når du funnet den personen eller forhandler du ønsker å handle med. Har den andre personen gjøre det samme med tittelen hans, og sørg for at du fyller ut den delen av tittelen for kjøperen på din nye bil tittel å sluttføre papirarbeidet før du går til DMV.
10

Ring forsikringsselskap for å legge til din nye bil og skaffe bevis på forsikring. Ta din tittel, lisens og forsikring til DMV for å fullføre papirarbeidet. Gi motorsykkel platene tilbake til DMV, som de fleste stater krever.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78773.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende