Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en DOT nummer i Nebraska

Noen i Nebraska som driver et kommersielt kjøretøy 10,000 pounds eller tyngre etter lov skal vise en United States Department of Transportation nummer (USDOT). Dette USDOT antall, ofte referert til som DOT nummer, varsler bilister at den kommersielle kjøretøy er i bruk er blitt registrert. DOT tallet viser at lastebilen er lovlig trafficking varer eller tjenester i USA. Innhenting av en DOT nummer er en enkel prosedyre som innebærer å fylle ut og sende inn en søknad. Instruksjoner
en

Få en DOT søknadsskjema på nettet. Besøk DMV.State.NE.us å få en kopi av DOT-programmet. Last ned skjemaet, fylle ut alle seksjoner og følg instruksjonene for å sende det. Hvis en elektronisk nedlasting er ikke gjennomførbart, plukke opp et skjema på en Nebraska Department of Motor Vehicles kontor.
2

Fyll ut alle deler av DOT-programmet. Omfatte all informasjon som er relatert til kjøretøyet, dets størrelse og dets vekt. Send inn eventuelle nødvendige driver dokumenter, bevis på eierskap og forsikringsdekning. Vær forberedt på å svare på spørsmål om formålet med bilen og dens tiltenkte bruk.
3

Pay for DOT registreringsnummer. Vise bevis på forsikring for personlig ansvar i tillegg til forsikring på bilen selv. Følg online instruksjonene for innsending av betaling eller betale i person om Nebraska Department of Motor Vehicles kontor.
4

Motta DOT nummer elektronisk eller i posten. Ikke bruk bilen for menneskehandel varer inntil DOT nummer har blitt utstedt. Ifølge DOT Number Registration nettsiden, hvis din bedrift er en nykommer i systemet, vil du også få en informasjonspakke forklarer din status som et nytt selskap. Poste DOT nummeret på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78772.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende