Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Return a Car Etter seks måneder fra du kjøper den

The kjøp av en ny eller brukt bil bør inspirere tøffe spørsmål om renter, nedbetaling tidsplaner og garantier. Riktig forhandling av en bil kjøp kan gjøre det lettere å returnere den seks eller åtte måneder etter kjøpsdato, hvis det er nødvendig. Mens forhandlere ikke er pålagt ved lov å akseptere et kjøretøy tilbake etter en kjøper skiltene på den stiplede linjen, kan en klar garanti gjøre prosessen enklere. Hvis du har andre spørsmål om nytten av bilen, er det flere tiltak du kan ta for å returnere det til forhandleren. Du trenger
Garanti
Garanti
Uttalelser fra en mekaniker
Vis flere instruksjoner
en

Spør forhandleren om å kjøpe tilbake bilen. Vær ærlig og forklar at du har "angrefrist", eller at du ikke har råd til bilen lenger. Du må kanskje betale en dokumentasjon avgift samt et kredittkort avgift. Hvis verken erklæringen gjelder, gå videre til trinn to.
2

Sjekk vilkårene i garantien. Nye og brukte biler kan være gjenstand for en garanti, som ville tillate deg å returnere bilen seks måneder etter kjøpsdato dersom årsaken til returen er dekket i henhold til vilkårene i garantien eller garanti.

3

ut om giveren laget falske uttalelser om tilstanden eller ulykke historie av bilen. Innhente bevis og /eller dokumentasjon for å motbevise hva forhandleren fortalt deg før du kjøpte bilen. Reparasjon kvitteringer, uttalelser fra en sertifisert mekaniker og kjøretøy skademelding er alle tillatelig i små krav domstol.
4

Forskning "Lemon Law" statuer i staten. Avhengig av loven i staten, forhandleren og /eller produsenten kan ha for å reparere feil innenfor garantiperioden eller godta retur av kjøretøyet. Ikke alle sitron loven statuer krever en garantiperiode. Også i noen stater, ikke sitron lov gjelder ikke med mindre en bil har vært til reparasjon for samme problem minst tre ganger på ett år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78770.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende