Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å lease en bil i USA

Utenfor kjøpe et hus, kan kjøpe en bil være en av de største økonomiske beslutningene du gjør. Imidlertid kan leasing et kjøretøy være et alternativ som gir en mer overkommelig månedlig betaling og muligheten til å returnere bilen på slutten av semesteret uten å betale hele prislappen. Hvis kreditten er i god stand, kan du ofte kvalifisere for de mest attraktive lease tilbyr med lite eller ingen penger ned. Instruksjoner
en

Definer budsjettet. Vurdere din nåværende utgifter og bestemme hva maksimal månedlig betaling du har råd. Angi et budsjett for forskuddsbetaling (forfaller på lease signering). Hvis du har en bil du er interessert i handel i stedet for en ned betaling, bestemme generell verdi basert på tilstanden sin. Sjekk Kelley Blue Book, som er den mest standardisert kjøretøy verdivurdering ressurs i USA.
2

Velg et kjøretøy. Dette kan virke som en opplagt skritt, men som du undersøke tilbud fra din lokale forhandlere, kan du oppleve at attraktive leieavtaler tilbud er tilgjengelig for flere ulike modeller og produsenter. Kontakte flere forhandlere og be om deres løpende kontrakter tilbud og vilkår. Du kan også finne lease tilbudene som står beskrevet på produsentens nettsider for hver modell.
3

Besøk en bilforhandler og snakke med en salgsrepresentant om bilen og leie tilbudet du er interessert i. Gi selger bare de mest grunnleggende informasjon om din økonomiske status. Fokuser på hva forhandleren tilbyr, og ikke hva du er interessert i utgifter. Be om å ta en kopi av noen sitater med deg. Et hederlig forhandler bør ha noe problem å la deg forlate med en detaljert tilbud. Det er viktig å forstå vilkårene for tilbudet før du gjør noen forpliktelse til å signere.
4

Registrer din lease. Når du har funnet merke, modell, og lease tilbud som er mest attraktiv for deg, ta kontakt med din valgte forhandler og gjøre en avtale for å signere leieavtalen. Ta med deg en kopi av din forsikring kortet og gyldig legitimasjon. Den salgsrepresentant vil lede deg gjennom prosessen med å sluttføre avtalen og ta levering av din nye bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78767.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende