Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Om Auto lån til personer med Fixed Income

Personer med fast inntekt er tvunget til budsjett kjøp. Bankene har ulike krav til en person i å bestemme om ikke å forlenge et lån. Faste inntekter kan vise seg å være gunstig for bankene når kunden gjør en anstendig og uforanderlig inntekt. De som gjør etter $ 22 000 i året kan finne problemer med å skaffe et lån. Credit History and Score

kreditt historie og score er av stor omtanke for en bank å avgjøre om du skal innvilges et lån. Kjenn din kreditt på forhånd. Det finnes nettsteder som lar deg se historikk gratis. Sammen med kreditt, anser banken også hvor lenge du har bodd i boligen din. Din faste inntekter i forhold til dine kredittopplysninger tillater banken å måle din gjeld til inntekt ratio. Hvis du har høye balanserer på kredittkort og andre roterende deler av kreditt, kan du ikke få en godkjenning.
Månedlig betaling Krav

Bruke gjeld til inntekter banken målere din evne til å betale basert på en prosentandel av inntekten minus regninger du allerede betaler. Du kan ikke finansiere et lån med en $ 400 månedlig betaling på en $ 12 000 i året fast inntekt. Når du søker om et lån på en low-end fast inntekt, kan en bank bestemme at det bare kan strekke deg et lån som koster deg mindre enn $ 120 i måneden, eller et beløp som banken ser passe. Dette kan føre til betydelige problemer mens shopping. Selv om banken vil låne deg penger, finne et lån for at beløpet kan kreve betydelige penger ned eller resultere i begrenset valg i kjøretøyer.

Vehicle Krav

Sammen med den månedlige betaling restriksjoner, kan du oppleve at du blir forlenget et lån, men bare hvis bilen finansieres følger bankens retningslinjer. Hvis din faste inntekt er under $ 20 000, kan banken kreve at du velger en bil med egenkapital i det. Lav inntekt er en risiko. Bilen du kan velge kan ha følgende restriksjoner eller lignende: En bil mindre enn to år og ikke mer enn 45.000 miles. Dette er helt i banken skjønn. De på en fast inntekt med en anstendig årsinntekt og en utmerket kreditt score bør ikke oppleve dette problemet.
Cosigner
p Hvis du har problemer med å finne et lån eller problemer med å følge banken restriksjoner på betaling og kjøretøy, kan du forsøke å finne en cosigner. En sterk medunderskriver, en med gode kreditt og god inntekt, vil resultere i et lån med lav rente lån uten restriksjoner. Imidlertid bør de på fast inntekt ikke kjøpe mer enn det som er rimelig.
Budsjettering

Budsjettering er anbefalt før shopping for et lån og en bil hvis du er på en fast inntekt. Et fast inntekt endres ikke. Pass på at du vurdere alle dine regninger. Bestemme hva som er rimelig rimelig til deg hver måned. Vurdere gass-og vedlikeholdskostnader. Sørg for at du avgjøre hvorvidt bilen har en garanti og finne ut hva de vedlikeholdskostnadene er. Bestem om du har nok penger spart hvis bilen skulle bryte ned i tillegg til å betale den månedlige betalingen. Hvis ikke, bør du ikke kjøpe en bruktbil med mye miles uten garanti. Ikke kjøp en bil med dårlig gass kjørelengde Hvis du planlegger å reise. Vurdere alle sider av budsjettet før du bestemmer hva du har råd til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78759.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende