Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan velge en bil ved Betalinger du har råd

Mange som prøver å følge et månedlig budsjett blir kastet av når de kommer til en bilforhandler for å kjøpe en ny eller brukt bil. Det er alltid best å komme forberedt - med særlig vekt på hva yo har råd til og hva slags biler som er i din prisklasse. Dette vil hjelpe deg å unngå eventuelle salg press eller bare gi etter for ditt eget ønske om å ha en bil som er hinsides hjelp din. Både leasing og finansiering er et alternativ - leasing kan gi en lavere månedlig betaling for en driver, men er ikke for alle. Forskning vil gi den kunnskapen du trenger for å handle for biler i din prisklasse --- vil du spare tid og penger. Instruksjoner
en

undersøke din egen kredittvurdering. Få en gratis kopi av kreditt-rapporten fra annualcreditreport.com, som Federal Trade Commission notes "er den eneste autoriserte kilde for gratis årlig kreditt rapporten som er din ved lov." Bekrefter at kreditten er feilfrie. Gjør eventuelle korreksjoner, hvis nødvendig, ved å kontakte selskapet som har gitt uriktige opplysninger. Renten du betaler på din bil lån vil bli styrt av din kredittverdighet, sørg for at du ikke betaler mer enn du må på grunn av feil
2

anmeldelse renter på nettet.. Sjekk produsentens hjemmeside for eventuelle nye bilen du er interessert i å finne ut priser, incentiver og lease programmer. Sjekk med banken din - eller en annen bank i ditt område - for å finne ut priser i samsvar med begrepet du trenger. For eksempel, en rente forblir ofte det samme for ett til fem-års lån, og øker for en seksårsperiode. En sju-års periode, hvis tilgjengelig, har den høyeste frekvensen.
3

Søk om et lån, online eller i person, med en lokal bank som du har funnet å ha gode priser. Godkjenningsprosessen kan ta flere dager. Når du har din rente og løpetid, kan du finne ut hvor din kreditt står og bruke godkjenning rate å finne beregninger. Hvis du fikk den beste prisen tilbys av banken, er det trygt å anta at du vil kvalifisere for eventuelle spesialpriser på giveren.
4

Enter beregninger i en auto kalkulator, som den på Edmunds . com. Den automatiske kalkulatoren er bebudet med statlige og fylkeskommunale skatter og avgifter --- du må skrive inn postnummeret ditt. Du kan finne giveren avgifter avvike noe, men bare litt. Inn i prisen på en bil og hvor mye penger du har tenkt å sette ned mot lånet ditt. Inn i begrepet og hastigheten for å se den månedlige betalingen. Eneste butikken for kjøretøy i din prisklasse, basert på auto beregninger du regne. Hvis du kjøper en ny bil, inn i noen produsentens rabatter og spesielle renter som du finner på produsentens nettside for å se om du har råd til en ny bil. Produsentens nettside kan du også se prising med ulike alternativer og tilbehør, slik at du kan bestemme riktig produsentens veiledende pris.
5

Begynn shopping. Søke på nettet for lokale forhandlere å gjennomgå inventar og prisklasse. Mange forhandlere ikke sette prisene på biler som er på sin mye, men gi priser til brukerne. Besøk forhandlere og la salgsrepresentant vet at du ikke vil betale mer enn det budsjetterte beløpet. Hvis du foretrekker å kjøpe privat, bruk prisinformasjon du brukte til å bestemme en rimelig månedlig betaling som retningslinje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78758.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende