Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Standard Car Lease Vilkår

Leiebetalingene er basert på mange faktorer, men alle beregninger inkluderer antall måneder, kjørelengde lov og penger ned. Leasingselskaper endre lease programmer og incentiver hver måned, og utbetaling og vilkår er omsettelige, som de fleste er basert på produsentens veiledende pris. Månedlig Term

Mest annonserte lease prisingen figurerer den månedlige sikt på 36-39 måneder. Leasing sikt alternativene varierer mellom produsenter, med noen så kort som ett år og andre så lenge som fem år. Forvent å se en rekke leiebetalinger for leieavtaler utenfor den vanlige tre-års serien. Et år lange leieavtalen er den dyreste som avskrivninger er størst i denne perioden. En 48 - eller 60-måneders leieavtale er ikke nødvendigvis lavere priset enn standard-alternativet, og heller ikke gjør på lang sikt mye mening. Du vil finne deg selv ut av garanti og i et kjøretøy som er vanskelig å komme ut av. Forskjellen mellom en 36 - og en 39-måneders leieavtale er vanligvis dollar i måneden. Produsent støtfanger til støtfanger garantier vanligvis ender på tre år eller 36.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først --- vurdere dette hvis du velger en 39-måneders sikt.
Kjørelengde
< p> Leiebetalingene vanligvis annonsert med en 12.000 kilometer i året kvote. Noen produsenter tilbyr så lavt som 10.000 miles, som er billigere eller minst samme pris som de 12.000 miles. En 15 000 kilometer i året leieavtale er vanlig, men dyrere. Noen banker tillater for 18.000 miles, men sjelden noe høyere. Sammenlignet med et tradisjonelt lån betaling, en leieavtale betaling som gjør at 18.000 miles per år eller mer vil gi liten nytte i månedlig betaling.
Money Down

Annonser vanligvis viser lave leiebetalinger, men alltid ringe for å finne ut hvor mye du må legge ned. Skatt, tags og avgifter er ikke inkludert i den annonserte leiebetaling. Les den lille skriften av leieavtalen. Et grovt anslag for å vurdere er at hver $ 1000 ned mot en leieavtale tilsvarer ca $ 30 i betaling. Den første betalingen forfaller ved leie starten, men, du kan rulle resten av kostnadene i din leiekontrakt og månedlig betaling. Noen ganger kan en depositum kreves.
Contract Terms

Alle leasing selskapene er forskjellige, sammen med avgifter knyttet til leiekontrakten i begynnelsen og på slutten av sikt. En viktig faktor i en leasingavtale er slitasje-og-tåre kvote. Vanligvis, men ikke alltid, er en $ 1000 kvote mot slitasje inkluderes i leiekontrakten. Dette inkluderer slitasje på interiør og lys utvendig slitasje, som ikke overstiger lette eller mindre dings og riper. Alle kroppen skade må utbedres før leieavtalen turn-in eller du vil betale for skadene. Andre vilkår i kontrakten inkludere eventuelle kjørelengde overskudd avgifter, termineringsgebyr på leiekontrakter, skyldige beløpet på slutten av leieavtalen hvis du skal eie den i stedet for å slå den på, og hvilke avgifter er refunderes eller betales ved kontraktens slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78756.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende