Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med dårlig kredittvurdering

Mange folk ikke innser at de kan kjøpe en bil selv om de har en dårlig kredittvurdering. De fleste tror at de vil enten ikke kunne skaffe finansiering eller at de vil bli belemrer med en svært høy rente. Selv om det er mulig å få en bil lån med en dårlig kredittvurdering, må du gå inn i prosessen forberedt. Og hvis du utdanne deg selv før shopping, vil du støte på færre overraskelser. Instruksjoner
en

Sjekk din kreditt rapporten på annualcreditreport.com for fri til å sjekke din nåværende kreditt rapporten for eventuelle feil. Du er i stand til å vise og skrive ut kreditt-rapporter fra alle tre kreditt rapportering byråer - Experian, Equifax og TransUnion - på denne nettsiden. Det er en flott måte å vite hvor kreditten virkelig står.
2

Dispute eventuelle feil som du kan finne på kreditt rapporten med kreditt rapportering byrået at rapporten kom fra. Du kan gjøre dette ved å plassere en "forespørsel om tvist" på kreditt rapportering byrå hjemmeside, eller du kan skrive en bokstav for å bestride feilen og sende den. Noen tvister kan ta mer enn 30 dager å behandle, men det kan være verdt ventetiden hvis det øker din kredittverdighet.
3

Spar mer penger for en større forskuddsbetaling. Jo mer penger du kan sette ned foran det bedre fordi du vil ha mindre å finansiere.
4

Finn en nær venn eller et familiemedlem med bedre kreditt som ville være villig til å medundertegne et lån for deg. Sjansene dine for å få en bil lån vil øke kraftig hvis du har en co-signataren.
5

Les alle vilkårene og betingelsene for lånet. Noen långivere vil legge på flere avgifter, for eksempel en forskuddsbetaling straff, som du bør være klar over. Sørg for at alle vilkårene i finansiering er forklart for deg og at du helt forstår dem før du signerer lånepapirene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78755.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende