Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne Missouri Moms på en bil

Noen stater har komplisert auto-salg skatt planer. Missouri, men er ikke en av dem. Når du registrerer et kjøretøy i Missouri, betaler du en engangs omsetningsavgift som er basert på salgsprisen på bilen, minus eventuelle fradrag. Verdien er ikke vurdert, og det er ingen ekstra årlig skatt å betale. Hvis du tenker på å kjøpe en bil, eller hvis du nettopp har kjøpt en og trenger å registrere det, må du finne ut hvor mye du skylder i merverdiavgift. Instruksjoner
en

Bestem skattemessig verdi av bilen. Skattemessig verdi er salgsprisen minus produsentens rabatt (for nye biler bare) og handel i kvote. For eksempel, hvis bilen du kjøper har en salgspris på $ 20.000 og en produsent rabatt på $ 1000, og du mottar $ 3000 for en trade-in, din skattemessig verdi vil være $ 16.000.
2

Bestem lokale skatter i din jurisdiksjon. Selv Missouri har en state-omsetningsavgift som gjelder for kjøretøy kjøp, del av salget skatt regningen på en bil kommer fra lokale skatter. Slå opp ditt fylke i Missouri skatt tabellen på dorx.mo.gov. Klikk på "Motor Vehicle License", deretter "Beregn Estimert Sales Tax."
3

Legg den lokale skatter prosentpoeng til Missouri statlig skatt prosentandel. I 2010 var Missouri statlig skatt prosentandel 4,22 prosent. For eksempel, hvis du bor i Butler County, som har en omsetningsavgift på 1,0 prosent, vil du legge 1,0 prosent til 4,22 prosent, noe som tilsvarer 5,22 prosent.
4

Flytt desimal over to flekker å forberede for beregningen. Ved hjelp av prøven, bør 5,22 prosent vises som 0,0522.
5

Multipliser tallet med skattemessig verdi å bestemme moms på bilen. For prøven, er skattemessig verdi $ 16000. Når multiplisert med den totale skatteprosenten, er resultatet $ 835,20, noe som ville være den samlede skatten forfaller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78753.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende