Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kan du få en erstatning Georgia Car Tittel?

Et kjøretøy tittel bør oppbevares på et sikkert sted for oppbevaring. En bil tittel er lik et hus gjerning, det er ditt sertifikat av eierskap. Hvis du har mistet din Georgia bil tittel, må du søke om erstatning tittelen så snart som mulig. Georgias krav om å søke om et duplikat tittel er ikke altfor komplisert. Hvis du vil, kan du få en ny tittel på samme dag. Instruksjoner
en

Skriv ned kjørelengde avlesning på bilens kilometerteller. Hvis kilometertelleren er ødelagt, eller ikke viser det riktige kjøretøyet kjørelengde, noterer dette for når du er ferdig med søknaden. Det må gis til avdelingen.
2

Skriv ned din VIN (Vehicle Identification Number). Se på bilen din registrering, forsikring kort eller bill of sale. Du kan også finne VIN under førersiden av frontruten.
3

ned Georgias søknad om duplikat tittel. (Se Resources.) Fyll ut skjemaet elektronisk, og deretter skrive det ut, eller skrive den ut og fylle det ut for hånd. Hvis utfylling av søknad for hånd, bruk en blå eller svart penn og sørge for at teksten er leselig.
4

Kontakt din tidligere lien holderen og be om en tittel-lien utgivelse, hvis bilen ble finansiert ved ett poeng. Hvis du har betalt den av og oppdatert postene med instituttet, bør du være i stand til å hoppe over dette trinnet.
5

Besøk ditt fylke tag kontor (se Ressurser) for å søke etter duplikat tittelen. Ta den nødvendige avgift på $ 8 i kontanter, sjekk eller postanvisning. Alle parter er oppført på tittelen må være til stede. Du vil motta din tittel i posten i ca tre virkedager. Hvis du foretrekker å fremskynde din forespørsel og motta nye tittelen samme dag, besøke noen Georgia motor-kjøretøy kontor. En avgift på $ 10 er lagt for rask forespørsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78752.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende