Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en leieavtale på en Honda

Honda er en japansk bilprodusent som har eksistert siden 1946. De produserer motorsykler, biler, varebiler og lastebiler. Honda forhandlere over hele USA selge og lease Honda biler. Ved å lease en Honda får du muligheten til å betale for en forhåndsbestemt tid og på slutten av kontrakten, kan du enten returnere bilen og kjøpe eller leie en annen bil, eller kjøpe din lease ut å kjøpe Honda du har vært kjøring. Finne en leieavtale på en Honda er enkelt så lenge du er godt forberedt. Instruksjoner
en

Sjekk din kreditt. For å lease en Honda, er du pålagt å ha ganske god kreditt. Mange forhandlere vil ikke tillate deg å lease en Honda hvis du har dårlig kreditt fordi de frykter at du ikke vil gjøre den månedlige utbetalinger. Du kan få en gratis kreditt rapporten årlig ved å besøke annualcreditreport.com eller ved å ringe 1-877-322-8228.
2

Finn og besøke en Honda forhandler nær deg å finne en leieavtale. En Honda forhandler finner du en leieavtale basert på dine ønskede månedlige utbetalinger, kreditt score og ønsket lengde på leieavtalen. Vær på utkikk etter lease specials som krever lite eller ingen penger ned. Honda forhandlere i nærheten du kan bli funnet ved å gå Honda.com.
3

Ta over en Honda lease. Hvis du er ute etter en kortsiktig leieavtale, kan du ta over noens pre-etablert lease. En leieavtale overtakelse finner du ved å besøke nettsteder som swapalease.com eller leasetrade.com. Siden du tar over noens leieavtalen vil du være underlagt deres vilkår og betingelser. Kreditt vil fortsatt kjøres og Honda vil legge deg til leieavtalen deres, noe som gjør deg ansvarlig hvis du ikke gjør den månedlige utbetalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78747.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende