Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en Kansas Tittel Med Bare en Bill of Sale

I staten Kansas, er en antikk bil den eneste typen kjøretøy som kan være tittelen med bare en regning for salg. For å kvalifisere som en antikk bil, er bilen som kreves for å være mer enn 35 år gammel og uten noen store endringer, slik at det er så nær sin opprinnelige form som mulig. For kjøretøy som ikke kvalifiserer som en antikk, det er en måte å få en tittel med en regning på salg som krever å få den opprinnelige tittelen gjenutgitt. Du trenger
Form TR-720B
VIN inspeksjon
Vis flere instruksjoner
Antikk Kjøretøy
en

Ta med kvitteringen til din lokale fylke kasserer motorvogn kontoret hvis den antikke kjøretøyet er modellår 1949 eller tidligere. Ingenting annet er nødvendig for å tittel det. Per mai 2010, er tittelen avgift $ 10.
2

Ta antikk bil til en lokal Kansas Highway Patrol kontor for å få en VIN inspeksjon dersom bilen er modellår 1950 eller senere. The Kansas Highway Patrol nettsted har en liste med steder. Per mai 2010 er avgiften $ 10 for VIN inspeksjon.
3

Samle VIN inspeksjonsrapport og regningen for salg og ta dem med til din lokale fylke kasserer motorvogn kontor for å få tittelen hvis kjøretøyet er modellår 1950 eller senere. Per mai 2010, er tittelen avgift $ 10.
Vanlige biler
4

Last ned skjema TR-720B fra Kansas Department of Revenue hjemmeside. Det er søknaden om ny utstedelse tittel. Tar form til den personen som solgte deg bilen og fylle dem har det ut og signere den.
5

Ta det utfylte skjemaet med den personen som solgte deg bilen til den lokale fylket kasserer motorkjøretøy kontor. Send inn skjemaet med innlevering avgift, som er $ 10 per mai 2010.
6

Be personen som solgte bilen til deg å signere over gjenutgitt tittelen til deg. Når dette er gjort, kan du sende den med din regning på salg for å få en Kansas tittel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78743.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende