Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en bil lån på 18

En 18 -åring kan kjøpe en bil, men prosessen kan ikke være lett på grunn av mangel på kreditt history.You må møte utlåner kredittbevilgningsprosess kriterier , slik at utlåner vil be om dine personlige data for å se om du er kvalifisert. Hvis du ikke kan, vil långiver se etter andre måter å styrke din lånesøknad , noe som reduserer risikoen . En utlåner ønsker å se din kreditt-fil utviklet til et visst nivå . Instruksjoner
en

Ring eller besøk en bank eller finansinstitusjon, og søke om en bil lån . Snakk med en kreditt analytiker og sende inn en kreditt søknad . Utlåner vil trenge ditt navn, adresse , fødselsdato , personnummer og betale stubber som dokumenterer to år med stabil sysselsetting . Underskrive søknaden slik at utlåner kan vurdere kreditt-rapporten .
2

Gjennomgå alternativene med banken. Hvis kreditt historie er ikke minst to år , må du få en co -signataren .
3

Finn en co -signataren . Dette er en medsøker som godtar å betale lånet betalinger hvis du skal ha som standard . En co -signataren kan være en venn , slektning, medarbeider eller kollega. Det kan være vanskelig å finne noen som er villig til å co -sign , med tanke på risiko. Den utlåner vil trenge co -signer personlige informasjon , og denne personen må også oppfylle alle bankens utlån kriterier .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78740.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende