Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne den beste bilen lease avtaler

Det er alltid reklamer som annonserer bilen leieavtaler og lave priser. Men, ikke telle en bil ut bare fordi leieavtalen ikke er annonsert som "aggressive", eller en lav betaling vist seg å lokke deg. Noen forhandlere har sine egne lease specials, der et kjøretøy er annonsert lokalt på fakturaen pris med lite eller ingen penger ned. Spørre om konkurrentenes biler samt de du ser annonsert. Dessuten annonserte priser er vanligvis på forhandlere MSRP (produsentens veiledende pris), så ikke vær redd for å forhandle. Du trenger
Telefon
Datamaskin med internettilgang
Vis flere instruksjoner
en

Besøk produsentens nettsider. Se etter en seksjon kalt "Leieinsitamenter" eller "priser og programmer," eller noe lignende. Alle månedlige annonserte lease tilbud er oppført. Hvis du ser noen lease specials ved siden av et bestemt kjøretøy på nettstedet, er det mest sannsynlig utilgjengelig for leasing. Du kan ringe en forhandler for å bekrefte.
2

Les den lille skriften, og bekrefter at bilen annonseres for leieavtale er det du ønsker. Ofte er lav, annonserte leiepris den laveste trim nivå tilgjengelig for denne modellen. Les leasing vilkår, vier oppmerksomhet til kontrakt sikt og kjørelengde restriksjoner. Noen annonserte leieavtaler er i den lengste perioden med minst mulig miles per år tilgjengelig. Viktigst, krever en lav leiepris noen ganger en stor ned betaling. Les alt og finne ut om hver bil er et egnet leieavtale.
3

Call forhandlere å bekrefte annonserte lease priser, og hvis du ønsker et annet nivå av modellen annonsert, forteller salgs-representant til Du løper leieavtalen tall. Hvis du ønsker å legge mindre penger ned, kan du. Fortell salgsrepresentant ditt ønsket beløp ned i den hensikt kjører tall. Du trenger ikke å sette noen penger ned utover din første innbetaling, selv om den månedlige betalingen øker.
4

Sammenlign alle leieavtaler tall som du har skrevet ned. Når du har en liste over alle egnede kjøretøy oppført med priser, er du klar til å handle. Det er høflig å planlegge en avtale med salget representant som opprinnelig publiserte leasing tall for deg eller stoppe og be for henne.
5

Forhandle etter at du har bestemt hvilke kjøretøy (e) du vil å lease. Husk at hver tusen dollar ned mot en leieavtale er lik en omtrent $ 30 hastighet slipp. Også vurdere dealer fordeler og ulemper når du bestemmer deg på din endelige leieavtalen. En forhandler kan være nærmere enn en annen, mens en kan tilby en lengre garanti eller ekstra vedlikeholdsprogram. Bruk dealer fordeler samt pris for å bestemme din beste tilbudet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78731.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende