Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en bil Hvis du er blakk med dårlig kreditt

I en dårlig økonomi, mange mennesker er ute av arbeid og blakk. Disse menneskene kan finne det vanskelig å få en bil med ingen penger, og å ha dårlig kreditt kan gjøre det enda vanskeligere. Heldigvis er det ikke umulig å få en bil hvis du er blakk og har dårlig kreditt, hvis du vet hvor du skal lete for pengene. Instruksjoner
en

Spør familiemedlemmer og nære venner for et personlig lån. Hvis du er en troverdig person som bare falt på harde tider, er det sannsynlig at noen nær deg vil ønske å hjelpe ved å gjøre deg et personlig lån som du kan betale tilbake når du kommer tilbake på føttene. Hvis du tar et lån fra en slektning eller venn, sørg for at de gjenværende betingelsene er veldig tydelig stavet ut for å unngå uenigheter ned linjen.
2

Finn ut hva din kreditt score er. Du tror kanskje at kreditt-score er mye verre enn den faktisk er. Du kan oppleve at selv med en score på lave 600-tallet, er det mulig å få godkjent for en bil lån. Du kan finne ut hva kreditten din poengsum er ved å kalle de tre kreditt byråer --- TransUnion, Equifax og Experian --- eller gå til deres nettsider. Alternativt kan du registrere deg for en tjeneste som gir deg alle tre kreditt rapporter og score på en gang, for eksempel CreditReport.com.
3

forsøke å sikre et billån. Ved hjelp av en online tjeneste som utlån treet eller E-Loan som sender informasjon til mange långivere samtidig og sender deg informasjon om långivere som er villige til å godkjenne deg som er mest tidseffektiv. Noen långivere spesialiserer seg på billån for dårlig kreditt låntakere. Men vær forberedt på å betale en høy rente. Du kan også prøve å gå til din lokale bank eller kredittkort union for å se om de ville være villig til å godkjenne deg for et billån.
4

Spør noen nær deg å medundertegne på en bil lån hvis du har problemer med å få godkjent. En forelder eller annen nær slektning kan være villig til å gjøre dette for deg. Den medunderskriver bør ha god kreditt og inntekt. Sørg for å la personen cosigning for du vet at du setter pris på hva de gjør og at du vil være ansvarlig i å betale tilbake bilen lån, siden de vil bli sittende fast med gjeld hvis du standard på det.

5

Besøk din lokale bilopphugging hvis alt annet svikter. Mange berging biler fra useriøs verft som, stund, ikke i pen form, kan gjøres brukbare igjen med noen albue fett. Dette er et godt alternativ hvis du er mekanisk tilbøyelig, fordi ellers vil du sannsynligvis nødt til å skall ut ganske mye penger for å gjøre en bilopphugging bil brukbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78723.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende