Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan du får de beste Automobile Lease tilbud

Leasing en bil er vanligvis en fordel for folk som foretrekker å få en ny bil hvert femte år. Flere variabler er involvert i leasing et kjøretøy, inkludert betalinger, lengde av tid og kjørelengde. Når det gjelder å få det beste tilbudet på din bil lease, er din klar fordel at du har muligheten til å gå bort og forhandle med en annen forhandler. Instruksjoner
en

gjøre lekser. Før du begynner å forhandle vilkårene i din bil lease, må du gjøre noen undersøkelser. Bestem hva slags bil du vil ha, hvor lenge du har tenkt å leie det, og hvor mye du er villig til å betale. Finne ut hvor mye du er villig til å betale totalt og hvor mye du har råd til å betale per måned.
2

Forhandle den totale kostnaden med forhandleren først. Deretter be forhandleren om å beregne den månedlige utbetalinger. Fokusere på å få den laveste totale prisen du kan. Husk, andre kostnader og avgifter mest sannsynlig styrt av leasingselskapet, og giveren vil ikke være i stand til å forhandle om prisen.
3

Ikke la forhandleren vet hvor mye du har råd per måned. Dette kan resultere i et større sum for kjøretøyet. Stick med å forhandle den totale prisen. Så, bare spør om den månedlige utbetalinger.
4

Spør om det er noen andre leasingselskaper forhandleren arbeider med. Du kan være i stand til å få noen leasing alternativer fra flere ulike selskaper. På den måten kan du velge den beste avtale.
5

Snakk med forhandleren om andre rabatter som kan være aktuelt å bidra til å gjøre den generelle lease avtale billigere. Disse kan inneholde annonserte tilbud, fabrikk-til-forhandler insentiver eller rabatter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78719.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende