Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne informasjon på en bil Lien

Hvis du kjøper selger en brukt bil, vil du ønsker å sørge for at tittelen er fri for heftelser. En lien viser at noen andre, enten det er en bank eller et annet selskap, har økonomisk interesse i bilen. Fortsette med forsiktighet hvis du kjøper en bil med pant registrert på tittelen. Du må ha et originalt lien utgivelse for å sikre at du ikke vil pådra seg noen gjeld fra et børsnotert lien holderen når du kjøper bilen. Penger kan være owed og lien innehaveren kan ta kjøretøyet. Du trenger
Telefon
Fax Machine
Tittel
Vis flere instruksjoner
en

gjennomgang tittelen. Du vil være i stand til å avklare hvorvidt en lien er registrert. Noen kjøretøy kan ha mer enn én lien, noe som betyr at det kan ha blitt refinansiert eller penger ble lånt fra flere steder å kjøpe bilen. Navnet når de saker som har interesse i bilen vil bli notert på tittelen.
2

Ring din lokale Department of Motor Vehicles. En DMV medarbeider vil være i stand til å gi deg beskjed hvis du har en lien på kjøretøyet. Heftelser som ikke er registrert på tittelen kan omfatte en mekaniker lien, noe som betyr at en mekaniker er skyldte penger for å fikse bilen og har en rett til å få sine penger fra eieren. Enkelte stater vil ikke tillate en overføring av tittel mens det er en lien i systemet. Andre stater vil varsle lien innehaveren av den nye eierens informasjon.
3

Forbered deg på å gi en kopi av forsiden og baksiden av signert tittelen for å bevise overføring av eierskap til banken gjennom faks eller et besøk til en lokal avdeling. Vanligvis kan bare eieren innhente lien informasjon fra en bank institusjon med mindre tittelen er undertegnet av både ny og gammel eier. Du må be om et brev som sier at lien innehaveren har ingen økonomisk interesse i bilen. Å frigjøre lien på en ny tittel, må brevet skrives på lien innehaveren brevhode, inneholder informasjon om bilen som året, merke, modell og kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN), være og signert
4 <. p> Søk på nettet for å finne ut hvilken finansinstitusjon kjøpte banken som holdt den opprinnelige lien hvis bilen er alderen, og den opprinnelige banken som holdt interessen for bilen er solgt. Eller ringe Federal Reserve for å finne ut hva som institusjon er i besittelse av lien.
5

Ring banken som er oppført som lien innehaveren å spørre om noen penger skylder. Igjen, må du gi bevis på eierskap. Lien innehaveren vil kunne fortelle deg om penger er fortsatt skyldte på bilen så lenge du bevise at du er eieren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78698.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende